Mit csináltok, ha kötelező lesz az oltás?
Nem is értem, hogy hogyan tervezik amikor nem is 100%-os az oltás. Ugyanúgy elkapja az oltott többször is és ugyanúgy fertőz, rengeteg mellékhatása van...
Ausztria, Csehország, Szlovákia, Németország, Szlovénia, New York... Csak pár hely, ahol kötelező vagy kötelező lesz...Többnek nem is mertem már utána nézni. Hivatalos helyre sem mehetsz a legtöbb helyen oltatlanul... Orvoshoz sem...
A magyarok persze el vannak telve maguktól, hogy ott nem lesz kötelező.
Johnson jó lesz? Mert abból csak egy kell...
Nem akarom, hogy egy ilyen ocsmány kutyulék bele szóljon a DNS-embe.
Nincs szükségem arra, hogy a 100%-ban tökéletes vérképem el legyen bqszva és a 100%-ban egészéges immunrendszerem le legyen gyengítve.
Annak aki beszólna, hogy akkor kapd el és feküdj be intenzívre, közlöm, hogy már az elején átestem rajta és mikor kirúgtak egy ÜRES kórházat takarítottam miközben "több ezer ember" meghalt covidban és minden kórház tömve volt. Épp a Szent Jánosban nyitottak új szárnyakat annyi beteg volt.
Szívesen elmondom azt is, hogy 95% felgyógyul, ha elkapja a halálos vírust.
Miért lesz kötelező? Kb. 0 az esélye, hogy csak ilyesztegetés és vissza vonják? Van erre esély?
Teljesen felháborítónak tartom!
Éljen a big pharma és persze az évi 3 trillárd dollár amit reklámokra, kormányzati lobbira, egyetemi kutatások finanszírozására költenek. És a goggle aki az összes tulajdonában levő platformon, az összes információt cenzúrázza, fekete listára teszi a neki nemtetsző tartalmakat, fiókot töröl, keresési eredményeket manipulál. :-)
Megint itt van ez a gyökér, aki szerint:
H1N1 nagyobb volt a füstje mint a lángja => a covid is kamu.
Mennyire kell degeneráltnak lenni ehhez?
Valóban, 2009-ben nem volt olyan ismerősöm aki elkapta volna vagy valami baja lett volna tőle, azonban az elmúlt 2 év során bőven volt majdnem tragikus kimenetelű eset az ismerősi körömben és a családban. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül...
"Bécikém, majd te is perelheted őket. Biztos lehetsz benne hogy vállalni fogják a felelősséget a szarjukért!"
Csak sajnálni tudlak a tévedésedért. Dehát messze nem az első, messze nem az utolsó.
Na oké, nem akartam értelmetlen vitákba belefolyni, de azért lenne egy megjegyzésem.
Kérdező! Ha tényleg komoly a kérdésed és valóban választ szeretnél, akkor legelőször is az alapoknál kellene kezdeni, mert úgy tűnik, nem a legmegfelelőbb forrásból jutottak el hozzád az információk. A pár mondatodban olyan sok, elterjedt tévhit szerepel, hogy nem fogok egyenként reagálni rájuk, inkább ajánlok egy rövid videót, amely közérthetően, hétköznapi nyelven ismerteti a védőoltások működését úgy, hogy azt bárki minden előképzettség nélkül megértse:
Ha ezután is van még kérdésed, akkor visszatérhetünk rá.
Én nem vagyok konteós vagy ilyesmi...
De szerintem ilyesztő dolgok elé nézünk, és van egy olyan érzésem, hogy ebből háború lesz.
Nem veszélytelen a vírus, ez tény. De szabad választási lehetőség van (most még) , mi jogon akar kötelezni valamire, amit én nem akarok, és gyakorlatilag csak a saját, na meg hozzám hasonlóan gondolkodók egészségét kockáztatom. De ezt mi bevállaljuk.
Akkor mi jogon pofáznak bele, főleg úgy, hogy a kutya nem vállalja a felelősséget ha belepusztulok a kotyvalékukba.
Tegyük fel, hogy kötelező lesz.
-Fél évente csurgassunk magunkba egy bizarr trutyit, amiért senki semmi felelősséget nem vállal eü-i károsodás netán halál esetén, majd beírják hogy meghalt covidba azt kész
-A vírus kurvára nem fog eltűnni, hiába van a nép 150%-a beoltva akár.
Ugyanúgy lesznek covid halottak, akinek rosszul reagál a szervezete.
Persze a nép tőbbsége hülye birka, akik önként mennek a vágóhídra. Nem is kár, megérett az emberiség a pusztulásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!