Mit csináltok, ha kötelező lesz az oltás?
Nem is értem, hogy hogyan tervezik amikor nem is 100%-os az oltás. Ugyanúgy elkapja az oltott többször is és ugyanúgy fertőz, rengeteg mellékhatása van...
Ausztria, Csehország, Szlovákia, Németország, Szlovénia, New York... Csak pár hely, ahol kötelező vagy kötelező lesz...Többnek nem is mertem már utána nézni. Hivatalos helyre sem mehetsz a legtöbb helyen oltatlanul... Orvoshoz sem...
A magyarok persze el vannak telve maguktól, hogy ott nem lesz kötelező.
Johnson jó lesz? Mert abból csak egy kell...
Nem akarom, hogy egy ilyen ocsmány kutyulék bele szóljon a DNS-embe.
Nincs szükségem arra, hogy a 100%-ban tökéletes vérképem el legyen bqszva és a 100%-ban egészéges immunrendszerem le legyen gyengítve.
Annak aki beszólna, hogy akkor kapd el és feküdj be intenzívre, közlöm, hogy már az elején átestem rajta és mikor kirúgtak egy ÜRES kórházat takarítottam miközben "több ezer ember" meghalt covidban és minden kórház tömve volt. Épp a Szent Jánosban nyitottak új szárnyakat annyi beteg volt.
Szívesen elmondom azt is, hogy 95% felgyógyul, ha elkapja a halálos vírust.
Miért lesz kötelező? Kb. 0 az esélye, hogy csak ilyesztegetés és vissza vonják? Van erre esély?
Teljesen felháborítónak tartom!
"Ha ott nincs cikk akkor nem igaz?"
Te nem a tudományos világban élsz ugye? Ha egy cikket nem találsz meg a google scholarban, az bizony nem tudományos tényekkel alátámasztott, kutatáson alapuló cikk, ezt úgy látszik rajtad kívül mindenki tudja.
Ha utt hisztizel, ez akkor is így lesz
29-es.
Keressél még magadnak, van bőven, vannak videók, cikkek, tanulmányok, külföldiül is😃.
Csak magadat égeted a tájékozatlanságoddal. Én elhiszem, hogy ilyenkor megrendül egy kicsit a világkép, de hát ez van, a világ nem teljesen olyan, mint amilyennek az egyszerübb emberek látják. Egy picit bonyolultabb.
"A google scholar valami etalon? "
A google scholar a hiteles tudományos munkák között keres. Tudományos témában ha ott nem található meg valami, az pont azt jelenti hogy nincs valós tudományos alapja, mivel a tudományos szakirodalomban soha nem jelent meg tanulmányként.
"Keressél még magadnak, van bőven, vannak videók, cikkek, tanulmányok, külföldiül is"
Pont hogy tanulmányok nincsenek, valahogy mindig csak bulvárcikkekből értesülnek a fotelhuszárok az ilyen "nagyszabású hírekről". Mint te is. Ez azért elég beszédes.
A google scholarhoz ragaszkodók ott b@sszák el, hogy úgy gondolják, hogy a h1n1 csalás tudományos munka😃.
Sima bűncselekmény volt. A csalások, bűncselekmények közt kell keresgélni, nem a tudományos munkák közt. Az ultraliberális index cikke érdekes.
Helyesebben te ott buktál el, hogy valamiért azt képzelted, hogy a h1n1 vírusnak és járványnak nincs tudományos szakirodalma. De van, elég bőséges. De valahogy egyik sem vág egybe a konteóiddal.
Szóval egyik oldalon állnak a tudományos eredmények, a másik oldalon a bulvár összeesküvéselméletei. Szerintem nem kérdés hogy melyiket fogja inkább komolyan venni egy épeszű ember és meiket egy konteófanatikus idióta. Te melyik szeretnél lenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!