Kedves Covid oltatlanok! Mi az oka, hogy nem vállaltátok még az oltást?
a legelején még azt se tudták mi ez, aztán rá egy évre van is rá oltás.
mindegy, elhiszem hogy tart ott a tudomány hogy sikerült rá fejleszteni oltást.
régen az volt ha felveszel kettőt mehetsz amerre látsz, hát most meg már három kell, mert kettővel olyan vagy mint ha nem is lennél egyszer se oltva, és akkor emlegetnek 4, 5, 6odikat.. családtagom kb fél éve kapta meg a másodikat és nemrég elment antitest vizsgálatra és van bőven antitestje, de mivel hárommal vagy valaki, így a kettővel kitörölheti :D
én úgy vagyok vele hadd forrja ki magát ez az egész, hátha egyszer eljön az az idő amikor tudják hogy mennyi kell, esetleg fejlesztenek rajta és tényleg elég akár egy, vagy kettő hogy védjen.
Utólag látva a helyzetet egyértelműen jó döntés volt nem oltakozni. Az oltott ismerősein ugyanis most sokkal betegesebbek, könnyebben elkapnak minden nyavaját és nehezebben gyógyulnak mint az oltatlanok. Nekünk semmi bajunk nem volt, a covid úgy ment át rajtunk, mint egy könnyű influenza.
Arról nem is beszélve, hogy két amúgy egészséges ismerősöm is meghalt pár nappal a harmadik oltás felvétele után minden ok nélkül.
Itt már lehetet látni, hogy sántít a story:
Szerencsére én sem vettem fel az oltást, viszont munkámat veszítettem el miatta. Teljesen ránkerőltették, de úgy voltam vele, hogy nincs rá szükségem. Nagyanyám a második oltás után halt meg, isten nyugasztalja, elvitte őt a vírus annyira legyengítette őt a második Pfizer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!