Az oltáshívők miért írnak olyan durvákat az oltatlanokra, hogy dögölj meg és így tovább?
Figyelt kérdés
Dögölj meg, remélem gépeken döglesz meg, miattatok vannak a mutánsok és így tovább. Ezek teljes elmebeteg emberek szerintem, a mutánsok nem az oltatlanoktól vannak, hanem a vírus életben akar maradni így az oltásokat is meg szeretné kerülni, az immunrendszer kijátszása által. Ehhez egy oltatlan embernek semmi köze, sőt járvány alatt oltani is tilos ezt épp 2 hete mondta egy professzorként végzett, volt osztálytársam. Ráadásul az oltáshívők miért pörögnek azok hogy más oltás nélkül is lazán veszi ezt a gyenge vírust? Én pl tünetmentesen estem át rajta, az ellenanyagom így is 1000 felett volt szeptemberben. Másnak oltással sincs ennyi ellenanyaga.2021. dec. 4. 21:13
1/16 anonim válasza:
Az oltásellenesek sem különbek. Sajnos mindkét oldalon vannak ostoba emberek.
2/16 anonim válasza:
Mert ez Magyarország, magyar mentalitás: irigység, nagyképűség, rossz indulat stb.
3/16 anonim válasza:
Ha ez a covid nem lenne, akkor helyette gyűlölnek a migránsokat, melegeket, zsidókat, bolsevikokat, kommunistákat stb... Ezek mentálisan beteg emberek akiknek lételeme a gyűlölet.
4/16 anonim válasza:
érdekes a covid előtt az épeszű emberek még lenézték az oltásellenességet. MOost meg rendesen mosdajták az oltatlanokat. NA nembaj max egy év és úgyis kötelező lesz
5/16 anonim válasza:
Lehet tudják, hogy ők is oltatlanoknak fognak számítani, mivel 9 hónap után átalakulnak mint a pokémonok.
6/16 anonim válasza:
"NA nembaj max egy év és úgyis kötelező lesz"
Belém biztos nem nyomják azt a szart.
7/16 anonim válasza:
Az oltatlanok is fel tudnak venni hasonló kommunikációs stílust. Bunkók mindkét táborban vannak, nem kell hozzá oltás.
8/16 anonim válasza:
7 bedőltél a tömeghisztériának tAPS TAPS pff
9/16 anonim válasza:
Nem dőltem én be semminek, nekem nincsen rá szükségem, akinek kell az adassa be magának, nincsen ezzel problémám.
10/16 anonim válasza:
Amúgy honnan tudja valaki, hogy van e rá szüksége vagy sem? Ezt sosem értettem. "Az én immunrendszerem erős!"
Honnan tudod? Megmérted? Baromság. Szerintem okosabb dolog a tudományban, meg a nálunk okosabb emberekben bízni. De persze mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál, nem is azért mondom, csak nekem valahogy fura és érthetetlen, hogy sokan miért nem hisznek az okosabb embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!