Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha megfenyegetik az oltatlanok...

Ha megfenyegetik az oltatlanokat azzal, hogy oltakozzanak vagy megölik őket, melyiket választanátok ti oltatlanok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Jöjjenek próbáljanak megölni, de nálam is lesz egy szurony azért.
2021. nov. 24. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Lőjenek szíven, csak gyors halálom legyen.
2021. nov. 24. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet próbálkozni...
2021. nov. 24. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nettó baromság, ilyen nem lesz. De ha mégis akkor öngyilkosság. Nehogy már ők nyerjenek.
2021. nov. 24. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:
3%
Nem nyílt gyilkosság... nem vettétek észre, hogy a mostani virus durvább? A következő meg még durvább lesz, direkt olyat fejlesztenek ki, hogy az oltatlanokat támadja.
2021. nov. 24. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lesz hely a pincében és a kutyák is éhesek lesznek mikor jönnek, nem etetem meg őket előtte ígérem. Előbb döglenek meg, minthogy engem beoltsanak a gyilkos vakcináikkal. Utána beoltom őket kb 30 centi mélyen hátba.
2021. nov. 24. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5. Várjuk ki a végét, hogy kit fog támadni a vírus.
2021. nov. 24. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
21%
Az oltottak szemben az oltatlanokkal nem potenciális gyilkosok.
2021. nov. 25. 00:27
 9/10 Alex Fly ***** válasza:
18%
Miért kellene fenyegetni? Majd a kórházban maguktól is rádöbbennek...
2021. nov. 25. 04:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Szomorú... Nagyon szomorú, hogy ez a vírusos hülyeség idejuttatta az embereket, hogy egyáltalán egy ilyen kérdés felmerül valaki fejében. Miért jogosítana fel bárkit arra, hogy megöljön, ha nem akarom, hogy valami bizonytalan szert bejuttasson a szervezetembe? Ha nagy könnyező szemekkel fogom elmondani az illetőnek, hogy az egyik családtagom beoltatta magát, előtte semmi baja nem volt amúgy, utána meg nagyon legyengült és meghalt, akkor engem mégis mi a sz*rral fog meggyőzni, hogy én is beoltassam magam? Örülök, ha valaki úgy dönt, hogy beoltatja magát, és semmi baja sincsen, de a saját egészségem felett hadd döntsek már én, hogy mivel akarom megmérgezni, vagy mivel nem. Ne mondja nekem senki, hogy normális dolog erőszakkal beadni valamit az ember testébe, mert ez, hogy ha nem, akkor megölnek, egy embertelen dolog. Ne mondja nekem senki, hogy nyugodt szível élne egy ilyen országban. Ha valaki fél a vírustól, akkor gubbasszon otthon oltottan egész nap, és olvassa az álhíreket. Nem mintha mást csinálnának az ilyen 30+-os, szülőknél lakó, életképtelen emberek. Jó, hogy már nem akarnak megkínozni, ha egy óvatlan pillanatban tüsszentek egyet.
2021. dec. 20. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!