AstraZeneca vagy Szputnyik V? Ti melyik oltást választanátok inkább és miért? Egyiket sem és hasonló válaszok kérem kíméljenek, itt most nem ez a kérdés.
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 19:35
1/8 anonim válasza:
Már megkaptam a Szputnyik első adagját. A Szputnyik a leghatásosabb.
2/8 anonim válasza:
Én is nemrég kaptam Szpunyikot. Nekem az orvos aki beadta is azt mondta hogy ez a legjobb döntés, ráadásul ez nem is vág annyira a földhöz a beadás utáni napokban, tapasztalatok alapján.
3/8 anonim válasza:
Szputnyikot kaptam. A fene fog 3 hónapot várni a második dózisra.
4/8 anonim válasza:
Én Astrát kaptam és most is azt választanám. A munkám miatt havonta-kéthavonta kiküldetésen vagyok az EU-ban és ez az orosz oltással nem lenne egyszerű. A napokban jelentette be például Németország, hogy ők csak az EU-s vakcinákat fogadják el és szeritem ebben még követni fogja néhány ország. De én csak ez miatt döntenék így. Ha ez nem lenne, akkor mindegy lenne, a két oltás hasonló technológia.
5/8 anonim válasza:
3-as vagyok. Nem fogunk utazni sehova, így nem voltam érdekelt abban hogy melyik ország fogadja el.
6/8 anonim válasza:
Én Astrát adattam be. Szintén azért, mert nekem fontos, hogy tudjak utazgatni. De egyébként mindegy lett volna, a Szputnyik is nagyon jó oltás. Én Pfizert és kínait nem adattam volna semmiképp, az előbbi új technológia és sok rosszat hallottam róla, az utóbbi meg nem elég hatékony.
7/8 anonim válasza:
Én Modernát kaptam, de ha csak Sputnik és Astra között lehetne választani, és nem szempont az EU-n belüli problémamentes utazás, akkor a Sputnikot választanám.
8/8 anonim válasza:
Sputnik, hatásosabb és valószínűleg biztonságosabb is, illetve sokkal "kellemesebbek" az oltási reakciók. Az AZ. szinte minden ismerősömet kiütötte mint a Papp Laci.. Az EMA engedély is már csak hetek kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!