Melyiket választanád, az vakcinát vagy a COVID fertőzés lehetőségét?
Voltam covidos, közel 0 tünettel, így inkább még egyszer ezt mint az "oltakozást" :)
-gyanítom mindjárt jönnek a mínuszok :D
Megkaptam a vakcinát, köszönöm, egy napig voltam kicsit szrul.
Az amúgy makkegészséges apám meg majdnem belehalt a covidba (elkapta még a legelején), szóval bromság az, hogy az erős immunrendszer simán legyűri. Vagy nem.
Matematikai alapon a Covid fertőzést.
Az oltások mellékhatásait eléggé eltussolják, a Covid következményeivel viszont mindenhol rettegtetnek. Namármost ha eddig a hivatalos statisztikákkal számolunk, (ami szerintem messze nem igaz, mert tutira többen lettek súlyos betegek az oltástól és kevesebb halálos áldozat írható a covid számlájára az eleve meglévő alapbetegségek miatt), akkor 441-en haltak meg az oltástól és 24.000-en a covidtól, illetve a világ lakosságának 2%-a kapta el eddig a covidot. Tehát ha 2% esélyem van elkapni a covidot és számolni a következményekkel, míg oltás esetén 100% esélyem van a következményekkel számolni, akkor ez pont ugyannnora különbség, mint ami a halálozásban van fordítva, tehát tök mindegy lenne. Viszont a covidban főként alapbetegségekkel haltak meg idős emberek, az oltástól meg a fiataloknak is lett bajuk, ezért ha 70-80 éves lennék sok alapbetegésggel, akkor inkább oltakoznék, de mivel nem tartozom ebbe a csoportba, ezért nekem nagyobb kockázat az oltás miat a covid.
A másik ok, amiért inkább a covidot választanám az az, hogy inkább isten döntsön a sorsomról, mint a politikusok. Zsarolásnak sosem engedtem és mivel diszkriminálnak és így zsarolnak, most már csakazértsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!