Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyiket választanád, az...

Melyiket választanád, az vakcinát vagy a COVID fertőzés lehetőségét?

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 17:45
A kérdező szavazást indított:
A vakcinát választanám.
A COVID lehetőségét innkább választanám.
Még nem döntöttem el véglegesen.
57 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
76%
Az oltás nem zárja ki a fertőzést, sem a betegséget.
2021. aug. 6. 18:05
 2/26 anonim ***** válasza:
77%

Voltam covidos, közel 0 tünettel, így inkább még egyszer ezt mint az "oltakozást" :)

-gyanítom mindjárt jönnek a mínuszok :D

2021. aug. 6. 21:02
 3/26 anonim ***** válasza:
47%
Szeretném elkerülni a post-Covid betegségeket, ezért inkább a vakcina. Arról nem beszélve, hogy épp eleget voltam már karanténban különböző országokban, elég volt.
2021. aug. 7. 08:58
 4/26 anonim ***** válasza:
47%

Megkaptam a vakcinát, köszönöm, egy napig voltam kicsit szrul.

Az amúgy makkegészséges apám meg majdnem belehalt a covidba (elkapta még a legelején), szóval bromság az, hogy az erős immunrendszer simán legyűri. Vagy nem.

2021. aug. 7. 09:53
 5/26 anonim ***** válasza:
80%

Matematikai alapon a Covid fertőzést.

Az oltások mellékhatásait eléggé eltussolják, a Covid következményeivel viszont mindenhol rettegtetnek. Namármost ha eddig a hivatalos statisztikákkal számolunk, (ami szerintem messze nem igaz, mert tutira többen lettek súlyos betegek az oltástól és kevesebb halálos áldozat írható a covid számlájára az eleve meglévő alapbetegségek miatt), akkor 441-en haltak meg az oltástól és 24.000-en a covidtól, illetve a világ lakosságának 2%-a kapta el eddig a covidot. Tehát ha 2% esélyem van elkapni a covidot és számolni a következményekkel, míg oltás esetén 100% esélyem van a következményekkel számolni, akkor ez pont ugyannnora különbség, mint ami a halálozásban van fordítva, tehát tök mindegy lenne. Viszont a covidban főként alapbetegségekkel haltak meg idős emberek, az oltástól meg a fiataloknak is lett bajuk, ezért ha 70-80 éves lennék sok alapbetegésggel, akkor inkább oltakoznék, de mivel nem tartozom ebbe a csoportba, ezért nekem nagyobb kockázat az oltás miat a covid.

A másik ok, amiért inkább a covidot választanám az az, hogy inkább isten döntsön a sorsomról, mint a politikusok. Zsarolásnak sosem engedtem és mivel diszkriminálnak és így zsarolnak, most már csakazértsem.

2021. aug. 7. 10:19
 6/26 anonim ***** válasza:
89%
Ha azt mondanák a politikusok, hogy ez egy lehetőség, aki szeretné ingyen beoltathatja magát, de nem teszünk különbséget oltott és oltatlan közt, nem fogunk semmilyen korlátozást alkalmazni senkire, minden megy a régi kerékvágásában, de aki úgy érzi, hogy veszélyes lehet rá nézve a vírus, az beoltathatja magát, akkor beoltatnám magam. De így nem, mert túlságosan bűzlik az egész sztori.
2021. aug. 7. 10:21
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
#5; Megkérdezhetem, honnan származik ez az adat, hogy 441-en haltak meg az oltástól?
2021. aug. 7. 10:25
 8/26 anonim ***** válasza:
11%
Egyetlen lehetőség az oltottak számának növelésére az lenne, ha a rendelkezésre álló oltóanyag mennyiségét jelentősen csökkentenénk és csak pénzért lehetne oltáshoz jutni. Akkor ölnék egymást az emberek érte... Amíg az emberek józan eszére van bízva, addig mindig lesznek "nagyon okosak", akik megmagyarázzák, miért nem kell oltakozni.
2021. aug. 7. 13:05
 9/26 anonim ***** válasza:
95%
8 aztán ez mit fáj neked? Ha akarsz oltass, senki nem akar lebeszélni róla szerintem
2021. aug. 7. 13:54
 10/26 anonim ***** válasza:

[link]

2021. aug. 7. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!