Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyiket választanád, az...

Melyiket választanád, az vakcinát vagy a COVID fertőzés lehetőségét?

Figyelt kérdés

2021. aug. 6. 17:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%

#15! Én őszintén sajnálom a helyzetedet. DE! Tegyük fel, hogy neked valóban kockázatos lenne elkapni a vírust. Ugyanígy kockázatos X embernek. Ezért elvárjátok, hogy 10millió-x ember kockáztassa a saját egészségét azért az X emberért. (Most arra gondolok, ha valaki önmagától nem oltatna, de kizárólag ezért "illene" szerinted.) Szerinted ez fair? Miért fontosabb a te életed a sajátjánál?

Egyébként, ha valakinek 0 az immunrendszere, pl.egy szervátültetés után, ő maga van karanténban. Nem véletlenül kell megoldani, hogy steril szoba legyen otthon, ahová a közvetlen hozzátartozók is csak maszkban, egyebekben mehetnek. Nem, nem szoktak mászkálni. Ez lenne a normális. Mivel, ha mindenki csak miattuk oltat, akkor is elkaphatja és továbbadhatja, hiába oltott. Azon kívül most kicsit elfelejtődött, de covidon kívül még többezer vírus és baktérium létezik, ami egy nulla immunrendszerű emberre ugyanolyan veszélyes. Értelemszerűen őt kell átmenetileg elkülöníteni, nem mindenki mást bezárni.

2021. aug. 8. 16:49
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz mennyire kell ostobának lenne, hogy valaki a teljes vírussal való megfertőződést válassza inkább mint a vakcinát?? Döbbenetes :O
2021. aug. 8. 19:18
 23/26 anonim ***** válasza:
76%
22 én voltam covidos... Te meg hisztis... Én nem vagyok covidos... Te miért vagy még hisztis?
2021. aug. 8. 19:28
 24/26 anonim ***** válasza:
91%
#22: Ahhoz mennyire kell ostobának lenni, hogy ismeretlenül leostobázz másokat csak azért, mert képesek gondolkodni is.
2021. aug. 8. 19:47
 25/26 anonim ***** válasza:
35%
Gondolkodni?? 😂😂 Aki szerint jobb a teljes vírus bekapni, mint annak egy részét (spike-protein)? Az gondolodni? Agyf.szt kaptam...
2021. aug. 8. 21:17
 26/26 anonim ***** válasza:
28%
25 és ezt a kis laborodban kutattad ki? Vagy olvasol valamit, és mész arra, ami egy bizonyos kör érdeke? Azt tudjátok már, hogy miért van az, hogy a legtöbb ember meg de érzi a vírust, mások meg orvosi kezelés mellett is bele halnak? Hm?
2021. aug. 9. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!