Oltatlanok! Ti nem féltek a covidtól?
Egy kollégám rokona lassan egy hete intenzíven van, mert nem kapott levegőt. Magától ment be a kórházba, de már nem engedték ki. Negyvenes nő.
Egy másik ismerősöm szomszédja is nagyon rossz állapotba került néhány napja. Szintén negyvenes férfi. A szüleinek azt mondta az orvos, hogy nem biztos, hogy felkel reggel.
Eddig nem is nagyon volt covidos a környezetemben. Akik elkapták, azok enyhe tünetekkel átvészelték.
Én sem kértem eddig az oltást. Nem voltam sem vírus-sem oltástagadó, szóval nem vagyok ellene, de eddig én sem féltem.
Viszont a két leírt eset miatt úgy döntöttem beoltatom magam. Ijesztő ez az egész. :(
OLTATLANOK válaszát várom!
Nyugodtan ki lehet fejteni a válaszokat.
Eddig én sem féltem, de kezdek bepánikolni, hogy én is meghalhatok.
Egyéni döntés.
Nem fogom ki fejteni ,nem akarok vitát generálni de annyit mondok nem vagy egyedül: kollégám azért oltatta be magát mert meghalt két falubeli ember...
Még egyszer mondom egyéni döntés.
Én a jövőtől jobban félek, mint a covidtól. Az ugye már köztudott, hogy a vírus mesterséges, a Wuhani laborból származik, szándékosan lett csinálva. Konkrétan az oltásra csinálták a vírust, nem fordítva. Zajlik a 4. ipari forradalom, az új világrend, amiről generációk óta beszélnek.
Millió cikk és videó van róla. Íme az egész történet:
Nem.
A kolléganőm 40es megkapta a 3. oltását és most az intenzíven fekszik, 4 nappal a 3. oltása után.
Ezek után nem oltatom be magam, akkor se ha kitoloncolnak a marsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!