Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltáshívők miért írnak...

Az oltáshívők miért írnak olyan durvákat az oltatlanokra, hogy dögölj meg és így tovább?

Figyelt kérdés
Dögölj meg, remélem gépeken döglesz meg, miattatok vannak a mutánsok és így tovább. Ezek teljes elmebeteg emberek szerintem, a mutánsok nem az oltatlanoktól vannak, hanem a vírus életben akar maradni így az oltásokat is meg szeretné kerülni, az immunrendszer kijátszása által. Ehhez egy oltatlan embernek semmi köze, sőt járvány alatt oltani is tilos ezt épp 2 hete mondta egy professzorként végzett, volt osztálytársam. Ráadásul az oltáshívők miért pörögnek azok hogy más oltás nélkül is lazán veszi ezt a gyenge vírust? Én pl tünetmentesen estem át rajta, az ellenanyagom így is 1000 felett volt szeptemberben. Másnak oltással sincs ennyi ellenanyaga.
2021. dec. 4. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
11-e Tudod, egy 4 éves gyerek még nem tudja eldönteni mi jó neki és mi nem. De egy felnőtt ember már képes rá. Ilyen egyszerű.
2021. dec. 4. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Úgy gondolom, felnőttként eltudom dönteni, hogy szükségem van e rá vagy nincs.

Akinek kell az adassa be magának, nekem nem kell, ezért nem is leszek beoltva.

2021. dec. 4. 21:59
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
A hívők logikája: [link]
2021. dec. 4. 22:01
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Mert általánosítasz. Oltott vagyok, ráadásul 3x-osan és soha nem írnék ilyet senkinek. Cserébe nekem nem egy oltatlan írt már hasonlót. A tapló parasztság és frusztráltság nem oltáshoz kötött...semmi összefüggés.
2021. dec. 5. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

Én a másik oldalról olvastam ilyeneket...

Egyrészt így konkrétan leírva, hogy ne legyen semmiféle intézkedés vagy oltás, aki belehal, az így járt, nem volt elég életerős/életravaló, nem kell mindenkit életben tartani. Ezt, így, többször, többektől.

Ezen kívül aki az oltás pártján áll, az birka, buta, képtelen az önálló gondolkozásra sokak szerint. Engem az szokott kiborítani, amikor bármiféle ellenérvek helyett kapásból ezt kapom. Sőt, egészségügyi dolgozók ezt kapják. Bármilyen logikusan, jól, felépítve érvel valaki az oltás mellett, ezt kapja.

A harmadik támadás-csoport, ami az előzőeknél kevésbé durva, de még mindig bántó, amikor látatlanban közlik, hogy "táposok" vagyunk, biztosan elhízottak, sohasem sportolunk és nem étkezünk egészségesen. Jaj, azt is bírom, aki nem bírja elfogadni, hogy az emberi szervezet sokszor (általában!) nem működik teljesen optimálisan (pszichológiailag ez egy menekülési mechanizmus igazából) és látatlanban közli, azért vagyunk krónikus betegek (veszélyeztetettek), mert nem élünk egészségesen.

Az is bántó, amikor írják, hogy aki elhunyt a vírusban, az fél lábbal a sírban volt eleve.

Nem, nem volt. A rákkal is lehet élni évekig vagy felgyógyulni belőle. Koronában meghal.

Magas vérnyomással, asztmával, cukorbetegséggel ÉVTIZEDEKIG lehet élni, korona esetén kifejezetten veszélyeztetettek.

Egyébként én is felnőtt ember vagyok, de nem mindig én akarom eldönteni, mi a jó nekem.

Egyfelől társadalomban élünk és olykor szabályokat kell betartani mindenki érdekében.

Másfelől nem értek hozzá. A testem tipikusan egy olyan dolog, amihez nem értek. Nem tanultam ezt 6 évig az egyetemen, nem ebben dolgozom.

Egy rakás programozási nyelven írt kódot megértek, tudok debugolni és egy csomó van, amiben tudnék kódot is írni. Egy OOP design pattern megértése se jelentene problémát. Sőt, a tűzvédelemhez vagy környezetvédelemhez is hozzá tudnék szólni vagy legalábbis tudnám, hol keressem az információt, mert ezt is tanultam. Hogy milyen kezelés, gyógyszer vagy oltás kell, hogy életben maradjon illetve ne károsodjon a testem, ahhoz elsősorban az orvostudomány ért. Hogy egy vírus mennyire veszélyes, ahhoz is az orvostudomány ért.

Mint ahogy gázszerelőt, villanyszerelőt, klímaszerelőt is kihívok és nem magam építem a házamat. A villamost se én vezetem, amivel megyek és a villamospályát se én építem, tartom karban.

10-essel is egyetértek.

Mit jelent nektek az "erős" immunrendszer? Honnan tudjátok, hogy az, amikor nem mérhető objektíven? Ugye arról hallottatok, hogy éppen az erős immunválasz okozza a problémát?

2021. dec. 5. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:
74%
A jellemző inkább az , hogy az oltottakat b@szogatják.
2021. dec. 5. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!