Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kedves Covid oltatlanok! Mi...

Kedves Covid oltatlanok! Mi az oka, hogy nem vállaltátok még az oltást?

Figyelt kérdés
Szeretnék konkrét indokokat kapni. Nem vitaindítónak szánom a kérdést Köszönöm.

2021. dec. 7. 19:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%
Nézd meg a többi kétszáz ugyanilyen kérdést és megkapod rá a választ.
2021. dec. 7. 19:41
 2/26 anonim ***** válasza:
55%
29 évesen nem érzem szükségét annak hogy felvegyem az oltásokat, idén kétszer voltam megfázva, úgy hogy valakivel együtt dolgoztam és az már nem is jött utána, az elkövetkező napokban, majd kiderült pozitív teszttel ragadt otthon. Én közben helyrejöttem, nem tudom hogy náthából, vagy a vírusból lábaltam ki, én attól félek hogy az oltást csak kárt tenne bennem, így a természetre, és immunrendszeremre bízom a feladatot.
2021. dec. 7. 19:45
 3/26 anonim ***** válasza:
35%
Majd rájössz...
2021. dec. 7. 19:46
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Talán a parlamenti képviselőktől kellene megkérdezni miért nem szavazták meg ma rájuk is kötelező oltást.
2021. dec. 7. 19:48
 5/26 anonim ***** válasza:
54%
Az én környezetemben az oltottak hullanak, nem tudom, hogy ennek köze e van az oltáshoz, de múlt hét pénteken temettük nagyanyámat aki elkapta ezt a szart pedig kétszer oltva volt.
2021. dec. 7. 19:52
 6/26 anonim ***** válasza:
39%

"Talán a parlamenti képviselőktől kellene megkérdezni miért nem szavazták meg ma rájuk is kötelező oltást."

Hogyan tudná ebben az esetben egy oltásellenes párt végezni a dolgát? Csak kérdezem.

2021. dec. 7. 19:53
 7/26 anonim ***** válasza:
48%

"Talán a parlamenti képviselőktől kellene megkérdezni miért nem szavazták meg ma rájuk is kötelező oltást."

Forrást mellékelj, mert azért mindig rinyálnak:

[link]

2021. dec. 7. 19:54
 8/26 anonim ***** válasza:
15%

Kiegészíteném még:

Ha X képviselő nem oltatja be magát, és emiatt megszűnne a munkaviszonya, akkor az általa képviselt 50-100 ezer ember mit szóljon?

Sajnos a demokrácia néha felülír mindent.

2021. dec. 7. 19:56
 9/26 anonim ***** válasza:
62%
Miért aggaszt ez olyan sok embert nem értem. Ha be vagy oltva akkor miért zavar az, hogy a másik nincs? Te elvileg le vagy védve és kész. A másik meg hagy döntse már el, hogy mit szeretne. Én sem vagyok be oltva azért mert én így döntöttem és kész. Te pedig úgy döntöttél, hogy beoltod magad. Ilyen egyszerű.
2021. dec. 7. 19:57
 10/26 anonim ***** válasza:
35%

De amúgy meg nem mindegy?

Ha kötelezővé teszik, akkor úgyis csak placebót kapnak az oltásellenesek szerint, ha meg nem, akkor meg félnek tőle. Sehogy se jó.

Btw. a Mi hazánkon kívül minden képviselő be van oltva, ezért sem értem itt a nagy pattogást.

2021. dec. 7. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!