Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az ilyen szemét embereket...

Az ilyen szemét embereket mint Pócs, Gödény, Tamasi miért nem zárják börtönbe?

Figyelt kérdés

Hihetetlen dühös vagyok ezekre az emberekre, hogy a vírus nem olyan komoly, csak egy influenza, nincs is vírus, régóta itt van velünk.. hogy mondhatnak ilyeneket? Miért mondanak ilyeneket?

A Váci kórház covid osztályán vagyok ápoló, ami itt volt az a maga a pokol.. lelkileg kicsit tönkre is mentem, ennyi halottal fuldokló emberrel még nem találkoztam. Egyszerűen özönlöttek a betegek.. nem volt már pl. oxigén kinézető csövünk és így valahogy palackkal próbáltuk megoldani a dolgot, de volt hogy az sem volt elég... intenzív osztályról folyamatosan vittük zsákba az embereket. Munka annyi volt hogy már nem bírtuk.. szemész és pszichiáter orvosokat tettek hozzánk be mert az anesztes orvosokat felküldték Pestre..

Egyszerűen hogy mondhatnak ilyet ezek az emberek?... (Igaz most kicsit jobb mint a tavaszi hullám volt, talán az oltás miatt nem tudom)

2021. nov. 28. 17:57
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
* kivezető
2021. nov. 28. 17:58
 2/34 anonim ***** válasza:
42%
Támogatnám, mert 150 ezeres követőtábor előtt csinálják amit. Gondolkozzatok el, hogy hány embert befolyásolhatott a rossz irányba, és száradhát a lelkén...
2021. nov. 28. 18:48
 3/34 anonim ***** válasza:
41%
Ja és kitartást, veletek vagyunk, köszönjük! Még ha most már természetessé vált az embereknek, és elmarad a piros szívezés stb..
2021. nov. 28. 18:49
 4/34 A kérdező kommentje:
Köszönjük...
2021. nov. 28. 18:54
 5/34 anonim ***** válasza:
47%

3

Mit akarsz piros szívezni...? A covid osztályok kivételével nincs egészségügy az országban másfél éve...

2021. nov. 28. 19:26
 6/34 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező:

Szólás- és vélemény szabadság van.

2021. nov. 28. 19:27
 7/34 A kérdező kommentje:
6. Addig amivel mással nem ártok.. pl. ha elkezdeném mondani hogy Hitler jól tette és ezt hirdetném, akkor jogosan elvinnének
2021. nov. 28. 19:34
 8/34 anonim ***** válasza:
50%

7

Kicsit leegyszerűsítetted: Ha azt mondja valaki, hogy Hitler jól tette, az szimpla vélemény. Nem büntetendő. Ha azt mondja, nem voltak haláltáborok és senki sem halt meg, az történelem hamsítás, jelenleg büntetendő.

Ha valaki azt mondja, hogy a vírus nem olyan veszélyes, mint állítják vagy az oltás nem hatékoy, az ismét csak vélemény.

2021. nov. 28. 19:40
 9/34 anonim ***** válasza:
0%
A demokrácia (sajnos) már csak ilyen.
2021. nov. 28. 20:41
 10/34 anonim ***** válasza:
58%

9

Ha nem tetszik a demokrácia, talán költözz át Észak-Koreába. Ott majd megmondják, mit mondhatsz...

2021. nov. 28. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!