A mocskos szemét embereket miért nem lehetne példa mutatóan megbüntetni ?
Felháborít mikor látom hogy miket művelnek. egyesek és megússzák. Pl mais volt a híradóban hogy egy beteg fogyatékost férfit többen megaláztak, megvertek, szétverték a fején a sörös üveget, le akarták hugyozni .. életveszélyes sérülései lettek. Én az ilyet a két Izsáki rendőr kezébe adnám, de minimum valami brutális büntetés hogy példát statuáljunk. Erre megússzák majd ezek is felfüggesztettel ? Így persze hogy nincs visszatartó erő, az ilyenek jót röhögnek aztán megcsinálják nyugodtan. Nem is tudom ha egy szerettemmel lenne ilyen mit tennék .. felrobbanék az biztos, hogy megússzák de ha én megbosszulom már nem.
Undorító ez az ország, ha már csórók vagyunk mint a kelet hanem jobban, legalább az igazságszolgáltatásunk lenna olyan kemény, de az meg rosszabb enyhébb a nyugat.
Ne csodálkozz: a legnagyobb bűnözők a Parlamentben ülnek, megtehetnek bármit & meg is ússzák. Evidens hogy az emberek ezt fogják követendő példának tekinteni, amit a kormányzat mutat.
Meg aztán, a Balkán közelebb is van hozzánk, mint mondjuk London vagy Helsinki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!