Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A mocskos szemét embereket...

A mocskos szemét embereket miért nem lehetne példa mutatóan megbüntetni ?

Figyelt kérdés

Felháborít mikor látom hogy miket művelnek. egyesek és megússzák. Pl mais volt a híradóban hogy egy beteg fogyatékost férfit többen megaláztak, megvertek, szétverték a fején a sörös üveget, le akarták hugyozni .. életveszélyes sérülései lettek. Én az ilyet a két Izsáki rendőr kezébe adnám, de minimum valami brutális büntetés hogy példát statuáljunk. Erre megússzák majd ezek is felfüggesztettel ? Így persze hogy nincs visszatartó erő, az ilyenek jót röhögnek aztán megcsinálják nyugodtan. Nem is tudom ha egy szerettemmel lenne ilyen mit tennék .. felrobbanék az biztos, hogy megússzák de ha én megbosszulom már nem.

Undorító ez az ország, ha már csórók vagyunk mint a kelet hanem jobban, legalább az igazságszolgáltatásunk lenna olyan kemény, de az meg rosszabb enyhébb a nyugat.

2021. jún. 5. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Ne csodálkozz: a legnagyobb bűnözők a Parlamentben ülnek, megtehetnek bármit & meg is ússzák. Evidens hogy az emberek ezt fogják követendő példának tekinteni, amit a kormányzat mutat.

Meg aztán, a Balkán közelebb is van hozzánk, mint mondjuk London vagy Helsinki.

2021. jún. 5. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért mert erről szól a demokrácia: A kamerákba meg az emberek előtt nyalunk a háttérbe meg kiéljük a legutolsó mocskos undorító szadista vágyainkat azokon az embereken akik nem tudnak ellenálni, felszólalni...
2021. jún. 5. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Két szó: liberális jogvédők :))
2021. jún. 5. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Amíg jogszolgáltatás van igazságszolgáltatás helyett addig ne számíts komoly büntetésekre.
2021. jún. 5. 21:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak tudod még ha a parlamentbe milliárdokat is lopnak, nem kell félnem hogy Orbán, Gyurcsány vagy akárki az utcán random engem vagy a szeretteim megtámadja. Inkább lopjanak nyugodtan, csak az erőszakos férgeket pusztítsák el.
2021. jún. 5. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Életveszélyes sérülésnél nem valószínű, hogy csak felfüggesztettet kapnak.
2021. jún. 5. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:

c) életveszélyes sérülés okozása: 1-5 év.

[link]

2021. jún. 5. 22:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Jaa papíron. A Csenge gyilkosa 4 évet kapott gyilkosságért, ezek semmit se fognak. Ha meg igen akkor jó maga viselettel kijönnek hamar.
2021. jún. 6. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!