Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az ilyen szemét embereket...

Az ilyen szemét embereket mint Pócs, Gödény, Tamasi miért nem zárják börtönbe?

Figyelt kérdés

Hihetetlen dühös vagyok ezekre az emberekre, hogy a vírus nem olyan komoly, csak egy influenza, nincs is vírus, régóta itt van velünk.. hogy mondhatnak ilyeneket? Miért mondanak ilyeneket?

A Váci kórház covid osztályán vagyok ápoló, ami itt volt az a maga a pokol.. lelkileg kicsit tönkre is mentem, ennyi halottal fuldokló emberrel még nem találkoztam. Egyszerűen özönlöttek a betegek.. nem volt már pl. oxigén kinézető csövünk és így valahogy palackkal próbáltuk megoldani a dolgot, de volt hogy az sem volt elég... intenzív osztályról folyamatosan vittük zsákba az embereket. Munka annyi volt hogy már nem bírtuk.. szemész és pszichiáter orvosokat tettek hozzánk be mert az anesztes orvosokat felküldték Pestre..

Egyszerűen hogy mondhatnak ilyet ezek az emberek?... (Igaz most kicsit jobb mint a tavaszi hullám volt, talán az oltás miatt nem tudom)

2021. nov. 28. 17:57
1 2 3 4
 21/34 Alex Fly ***** válasza:
27%

@20: lehet, hogy abba az egy megszólalásába laikusként nem tudtál belekötni, viszont rengeteg másba igen. És pont az ilyen szakmainak tűnő áltudományos technoblabla az, amivel képes meggyőzni a kevésbé tájékozottakat: ha mindenki által felismerhető, egyértelmű baromságokat hirdetne, azt könnyen észreveszi az ember, ezért operál féligazságokkal...

És már csak azért is megérdemelné a börtönt, mert emberéleteket használ a saját üzletének illetve politikai karrierjének érdekében, nem törődve a következményekkel.

2021. dec. 2. 22:16
 22/34 anonim ***** válasza:
49%

21

Ez messze nem börtön kategória.

Szabad vélemény nyilvánítás van.

2021. dec. 3. 13:52
 23/34 Alex Fly ***** válasza:
28%

@22: a szabad véleménynyilvánításba nem tartozik bele sem a járvány elleni védekezés akadályozása, sem a csalás bűntette,sem a mások életének veszélyeztetése.

Az egyéb köztörvényes ügyeiről nem is beszélve...

2021. dec. 4. 00:13
 24/34 anonim ***** válasza:
65%

23

A köztörvényes ügyeit nem ismerem, nem is érdekelnek (meg úgy általában a fickó sem) csak arra reagálok, hogy amit tesz, nem bűncselekvény. Lehet véleménye, lehet hülyeség is a véleménye - joga van hozzá. Ezzel nem akadályoz semmit, nem veszélyeztet senkit: mindenki maga felelős a saját döntéséért, ha oltat azért; ha nem oltat, azért.

2021. dec. 4. 09:03
 25/34 Alex Fly ***** válasza:
26%

@24: ez az alak (és bűntársai) felelősek minden olyan esetért, amikor az ő megtévesztésük hatására betegedett meg valaki - közvetlenül vagy közvetetten.

És járványhelyzetben a védekezés akadályozása bűncselekménynek minősül.

2021. dec. 4. 13:18
 26/34 anonim ***** válasza:
65%

25

Értsd már meg, hogy 1. mindenki szabad akaratából (kivéve eü. és tanárok) oltat. (Téged le tudott beszélni Gödény dr?) 2. nem akadályozott senkit és semmit. A "szerintem hülyeséget beszél" nem jogi kategória.

2021. dec. 4. 15:47
 27/34 Alex Fly ***** válasza:
34%

@26: 1) nem azzal van a gond, aki saját szabad akaratából oltattabe magát. Hanem az a probl~ma, hogy sokan nem tették meg ezt - és ezek jelentős része pont ezeknek a sarlatánoknak a tevékenysége miatt. Nem kell messzire menni: elég ha ezen az oldalon megnézed az antivaxerek indokait: szinte kivétel nélkül ezekre a szélhámosokra illetve az ezek által megosztott anyagokra hivatkoznak...

2) nem "szerintem hülyeségekwt beszél", hanem valótlanságokat terjeszt, amellyel sokakat befolyásolva tudatosan akadályozza a végekezést, mindezt a saját anyagi és politikai céljai érdekében.

2021. dec. 4. 17:11
 28/34 anonim ***** válasza:
68%

27

Lovagolhatunk még a szavak jelentésén, ha van kedved...

1 Az emberek többsége nem egy Gödény miatt nemoltat. (Gyerekkorunkban azt szokták ilyenkor mondani a szüleink, hogy "És ha a Pisti azt mondja, hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz, hülye gyerek...?)Én sem oltattam, de nem az oltás ellenes celebek miatt.

2 "nem "szerintem hülyeségekwt beszél", hanem valótlanságokat terjeszt, "

Ez a "valótlanságokat terjeszt" dolog sajnos még nincs lefutva. Bármi kiderülhet még, bármelyik oltásról. Az pl. hamar kiderült, hogy se nem véd, se nem biztosít (hosszú távú) védettséget egyik egyik sem. A többi még a jövő zenéje.

Szóval; egyik vád sem állja meg a helyét.

2021. dec. 5. 00:31
 29/34 Alex Fly ***** válasza:
32%

@28: 1) nem. Gődény miatt nem oltat hanem az általa terjesztett hazugságok miatt. Mint mondtam, elég csak megnézni, miket hoznak fel az antivaxerek az oltás ellen...

2) az, hogy még jelenleg sincs teljes ismeretünk mindenről és az újabb felfedezések módosíthatják a meglevő ismereteinket, nem ugyanaz a kategória, mint amikor valaki direkt hazugságokat terjeszt, amelyek minden eddigi ismeretünknek ellentmondanak

2021. dec. 5. 01:23
 30/34 anonim ***** válasza:
63%
Továbbra sincs igazad, de szerintem em fogjuk egymást megérteni. Részemről itt a vége. Szép vasárnapot kívánok.
2021. dec. 5. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!