Oltatlan, szívbeteg (szívrmitmuszavaros) Basedow-kóros ismerősöm most nem rég esett át a delta mutánson, sima náthával. Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Elvileg az oltatlan, krónikus betegekre életveszélyes a dolog azt mondták. Nála viszont sima nátha volt, közepes köhögéssel, jött-ment mellette, csak a munkáltató kérte a tesztet tőle a köhögés miatt, ami pozitív volt. Azóta letelt a karanténja, kérdeztem mi volt, hogy viselte, azt mondta semmivel sem volt több, mint bármelyik eddigi náthás betegsége. Pedig szed gyógyszert a szívére, a pajzsmirigyére, és nyugtatót is.
Közben a háromszor oltott kollegája is elkapta, ő kórházba került. Akkor most hogy is van ez??? Én már tényleg nem értem az egészet!
2021. nov. 28. 16:40
11/11 anonim válasza:
Akkor innentől ne adass be oltást egyet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!