Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A ‘Delta Plusz Max’ mutánstól...

A ‘Delta Plusz Max’ mutánstól kell félnünk?

Figyelt kérdés
Az BBC szerint egy ‘Delta Plusz Max Covid’ variánsra bukkantak Dél-Amerikában, ami az Európai Delta Plusz variánsnál fertőzőbb és halálosabb.

#COVID #Delta Plusz #Delta Plusz Max
2021. nov. 25. 00:45
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Igen, meg már állítólag kísérleti fázisban van a delta plusz iksz 2.1 A - variáns is. Az ellen csak az este 9től számított kijárási tilalom fog megvédeni meg az egyszerre mindkét vállba adott dupla dózisú oltás. És akkor ezt megismétlik hetente kétszer. Meg kötelező lesz az olyan maszk még alvás közben is, ami nem engedi át a levegőt. Csak így lehet védekezni.
2021. nov. 25. 00:58
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem árt tartani tőle. A normál delta is elég nagy pusztítást végzett.
2021. nov. 25. 01:34
 3/7 scamdemic ***** válasza:
65%
Én a Delta Extraplusz triplamutánstól jobban félek, de csak a jövő héttől. Ezen a héten még nyugodtan alszom.
2021. nov. 25. 02:11
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell félni, mert az okozott tünetek feltételezhetően megegyeznek az oltások következtében fellépő tünetekkel.

Az mRNS oltások tünetei és a delte plusz tünetei ugyan azok lehetnek.

2021. nov. 25. 06:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Le vagy maradva. A Delta Plusz Max PRO a legújabb kiadás.
2021. nov. 25. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tom de fel vettem a kapcsolatot az X-men-ből csársz proffal ,hogy mostmár jó lenne ha össze szedné a kóborló mutánsait mert minden héten elő bukkan egy...
2021. nov. 25. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Delta "Ultimate Deluxe Pure"-tol
2021. nov. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!