Delta plusz mutáns mennyivel veszélyesebb, mint a sima Delta variáns?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 09:38
1/7 anonim válasza:
Én a Deltát szinte meg sem éreztem. Pedig egyetlen oltáson sem voltam. Egy ugyanilyennel kiegyeznék. Elképzelni nem tudom milyen alapon halnak bele a covidba emberek. Nyugdíjas, tüdő- és szívbeteg, szintén oltatlan apukám is simán átvészelte.
2/7 anonim válasza:
Ha követed a médiát, akkor "Mind meghalunk" kategória!
Ha viszont innentől kezdve se tévét, se semmilyen médiafelületet nem követsz, akkor kb mint egy erősebb influenza!
3/7 anonim válasza:
Azóta már van omikron Dél-afrikai mutáns is.
4/7 anonim válasza:
De most gondoljatok bele egy kicsit!
Ha a média egyáltalán nem beszélt volna róla, esetleg tavasszal megemlítették volna egyszer kétszer hogy most egy erősebb INFLUENZA járvány tombol. És nem nevezték volna el covidnak, csak simán influenzaként hivatkoztak volna rá, Akkor kb mindenki betudná egy kicsit erősebb influenza járványnak az egészet és kb ennyi..
5/7 anonim válasza:
Semmivel sem másabb a delta + el ne hidd
Ugyanolyan mint a többi
Persze hogy mutálódik már ha igaz mert azért van ok a kételyre szerintem
Egy erősebb influenza járvány sem rosszabb sokkal mint ez
7/7 anonim válasza:
Az semmi. Csakis a (most akciós!!) delta extra szuperpluszos hipermutáns az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!