Szerintetek nagyon veszélyes lesz a 4ik hullám delta variáns sokáig fog tartani szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 10:01
2/5 anonim válasza:
Izraelben mar a harmadik oltasnal tartanak es soha nem latott merteku jarvanyhullam tombol. Ahol nem oltanak meg alig van beteg. Velemenyem szerint tenyleg az oltottak erzekenyebbek a mutansokra. Orulok hogy csak kinait kaptam mert felek pont az oltas ut vissza. De szerintem az uj tipusu oltasok a hagyomanyos nem. De nemsoka meglatjuk vegul is.
3/5 anonim válasza:
Több ország van ahol nem oltanak és nincs járvány sőt szinte beteg sincs.
4/5 anonim válasza:
#2-es. Ez egy baromság... Jó lenne, ha nem terjesztenéd. Nem is értem, miért nem szedtek még össze és jelentettek fel. :\
5/5 anonim válasza:
4-es Jól ertem, hogy elvitetnel es mondjuk bortonbe zaratnal embereket mert te hulyebb vagy naluk?
Izrael a valaha volt legsulyosabb hullamat eli. A helyzet annyira rossz, hogy vannak orszagok aminek a hatosagai mar leptek, konkretan Portugalia és Svedorszag is megtiltotta izraelbol a beutazast. [link]
S hogy az ember fel attol ez a jelenseg mashol sot nalunk is ismetlodik? Hat igen tessek a jelek amirol szerinted en tehetek?
Engem akarsz elvitetni mert informalodok es felek? Hova? Milyen ember vagy te???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!