Nem oltatom be magam félek attól is de viszont a delta variáns tól is félek a 4ik hullámtól szerintetek nagyon veszélyes lesz a 4ik hullám? Ki vette fel az oltást én valahogy attól is tartok
az oltástól a legtöbb embernek semmi baja nincs. én astrazenecát kaptam és csak abból lehetett érezni, hogy egyáltalán megkaptam, hogy utánalévő nap fájt egy kicsit a derekam és a nap végén rázott a hideg. azóta kutya bajom, második oltás után pedig még ezek se jöttek elő.
nekem az egész családom és a barátaim nagy része be van oltva (aki pedig még nem kapta meg az már felregisztrált). akik pfizert kaptak, azoknak fájt a karjuk egy napig, de azon kívül nem volt semmilyen más mellékhatásuk.
szerintem jobban megéri beadatni az oltást és eltűrni egy napos kis fájást a karban, mint elkapni a vírust és padlóra kerülni akár hetekig.
Helyedben nem a vírustól félnék, hanem hogy nem kapsz ellátást jóval komolyabb betegség esetén sem, mert most bizony csak a covid a lényeg.
Kíváncsi leszek, vajon most is lesznek műtét halasztások? Megint nem nyit ki a háziorvos? Megint olyan csodásan fogják kezelni az egészségügyet mint eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!