Kirúghatnak, mert Covidos lehetek?
Sziasztok.
Pár napja köhögök, izomfájdalom, fejfájás, ízlelés, szaglás elvesztése. Legyengültem, nem tudtam dolgozni menni. Félek, kirúghatnak. Megtehetik?
Sziasztok. En vagyok a kerdezo. Koszonom a valaszokat!
Ujabb kerdesem lenne.
Pozitiv lett tegnap a teszteredmenyem, covidos voltam. Azt mondtak, eredmenytol 10 nap karanten kell legyen. Mondtam a haziorvosomnak, ujabb 10 napot nem tudok maradni, mennem kene dolgozni. Lézarta a tappenzes papiromat es holnap mar mehetek, feloldotta a karantent. A munkaltatom tegnap nem ertette, ha pozitivat teszteltek ket napja, miert mennek dolgozni? Ma azt nem erti, miert akarom magam visszatetetni tappenzre es maradni a karanten alatt. Felek, hogy kirughatnak igy, ha "hivatalos", bar haziorvos altal feloldott karanten alatt bemegyek dolgozni. Ha viszont visszairatom magam (ha lehet?) tappenzre, lehet, akkor fognak kirugni. Mit javasoltok, mit tegyek? A munkaltato nem valaszol, hogy mi legyen, a haziorvost kesobb tudom felhivni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!