Koronavírus alatt kirúghatnak emiatt?
Figyelt kérdés
megfáztam, de nem merek elmenni betegnek, mert másfél hónappal ezelőtt voltam táppénzen pár napot. félek, hogy kirúgnak, viszont a munkatársaimra való tekintettel betegen a vírus alatt sem tartom jó ötletnek bemenni. még nem konzultáltam az orvosommal, mert délután rendel.2020. máj. 4. 05:40
1/5 anonim válasza:
Ha rosszul érzed magad ne menj, vírus ide- oda. Nekem szombat óta megy a hasam szerintem kajától rá még görcsölök 1-2 napot szeretnék itthon lenni, mert bent cikibb wc-re rohangálni. Próbaidős vagy?
Nekem jó fej a főnök, pár napért meg egy hétig se ugatna. Főleg, hogy januárban lázasan meg feldagadt nyirokcsomóval végig toltam neki egy hetes oktatást. Amit bánok azóta, mert csak vegetáltam kb.
2/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok, hívd fel a főnik hogy mennyire probléma, nem tudom hol dolgozol mert van ahol kell egy x létszám, hogy haladjon a meló. Te érzed mennyire vagy rosszul.
3/5 anonim válasza:
Ezt a főnököddel beszéld meg, egyébként ha nagyon genyó a főnök akkor simán kirúghat, bár oknak nem ezt fogja feltüntetni.
4/5 anonim válasza:
Hívd fel a főnököd, hogy valószínűleg fertőző beteg vagy, és nem akarod a munkatársaidnak átadni, ezért otthon maradsz.
Így érezteted vele, hogy neki is az az érdeke, hogy otthon maradj.
5/5 anonim válasza:
Nálunk azt mondogatták betegen ne merjünk bemenni. Erre tegnap kirugtak a vírusra hivatkozva de zárójelben megjegyeztek hogy túl sok volt a tappenz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!