Kirúghatnak vagy el tudok menni táppénzre?
Jelenleg gyeden vagyok még két hónapig. A terv az volt, hogy akkor megyek vissza dolgozni, mert egy fizetésből nem élünk meg. Ezt a munkahelyemen is közöltem kb fél évvel ezelőtt.
Sajnos azonban a közelmúltban daganatot találtak nálam, amit valószínűleg kemoterápiával kezelnének. Az orvos azt javasolta, hogy egyelőre ne álljak munkába, de tényleg szükségünk van a pénzre. Arra gondoltam, hogy bár nem tisztességes, de visszamennék dolgozni és egyből táppénzre mennék. A házi orvosom szerint ennek nincs akadálya.
Ezt elmondtam az egyik munkahelyi barátomnak, akiben feltétel nélkül megbíztam. Ezek után ő elkotyogta a munkahelyen, hogy beteg vagyok, minek következtében a főnökasszonyom már fel is hívta az ügyvédjét, hogy hogyan lehetne engem kirúgatni.
Hú, ez remek hír. Kicsit meg is nyugodtam.
Csak ugye ki tudja az meddig tart. Nekem viszont ez egy hosszabb folyamat lesz, amíg legyőzőm ezt a betegséget.
Sajnos nem kellett volna elmondani a kollégájának,mert elmondja tovább adta az információkat sajnos :(
Sajnos nem kell megbízni senkiben sem,mert nem megbízható még az úgy mond megbízható ember sem! :(
Minden jót,sok egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!