Azért kirúghatnak próbaidő lejárta előtt 3 nappal, mert 4 nap táppénzre mentem?
"Tudom jogilag lehet de miért pont most?"
Lassan vége a nyárnak, mindenki visszatér a nyaralásból, nem kell a kisegítő munkaerő. Sok helyen szoktak ilyet játszani.
Sajnos sok előttem felszólalónak igaza van: lehet, betegállomány nélkül is ugyanez a sors várt volna Rád :-(
"Egy egész szezont ledolgoztattam velem majd közli. Ezt én valahogy nem érzem korrektnek pláne, hogy meg se várták hogy vissza menjek. Csak így telefonon"
Valóban nem korrekt, de sajnos valóban sok cég ezt csinálja - szezonra felvesz valakit, aztán - mivel még próbaidős - elküldi. Van olyan, akinek az utolsó napon mondanak fel.
A másik a téli szezon, a karácsony előtti időszak: ismerősömet egy multis áruházba vették fel biztonsági őrnek novemberben- majd a karácsony elmúltával, január közepén (még próbaidő alatt) közölték, hogy ennyi volt.
Ismerősöm is romokban hevert...
Szóval ne vedd a szívedre, lépj tovább és kívánom, hogy sikerüljön jobbat találni. Az ott eltöltött időre meg gondolj úgy, hogy tapasztalatot szereztél, rutint, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!