Kirúghatnak emiatt a munkahelyemről?
Ma történt egy baleset a munkahelyen. Az egyik munkatársamnak adtam egy póznát de nem vettem észre hogy nem fogta meg én meg elengedtem, a pózna fejbe vágta és a szemöldökét megsértette.
A baj azzal van hogy n szabályosan adtam a póznát, de ő sem oda figyelt hanem beszélgetett és másfele figyelt. Vérzett és fel is dagadt a szemöldöke. A First Aider ellátta és jegyzőkönyvet is készített.
Viszont amiatt aggódok, hogy a sráccal nem vagyunk valami jó viszonyban. Ha másnap lesz egy meetingje a baleset kapcsán és akkor lehet hogy máshogy adja majd elő hogy nekem ártson.
Kicsit félek hogy bajom lesz belőle mert Angliában komolyan veszik a baleseteket.
Mit tanácsoltok?
A szabálytalan munkavégzésért fegyelmit is kaphatsz, de ki is rúghatnak, ha még más is van vagy nem ez volt az első eset veled kapcsolatban.
Azt teheted, hogy legközelebb jobban odafigyelsz és nem ütöd agyon a kollégádat, ha látod, hogy ő nem figyel, akkor meg rászólsz, mielőtt rátolod a cuccost.
A jegyzőkönyvben mi van? Utólag már nem mondhat mást.
Ha szükség van rád mint munkaerőre - és nyilván szükség van, azért vagy ott -, és neki nem lett semmi baja, akkor nem rúgnak ki.
A jegyzőkönyvbe azt írták hogy baleset történt.
Különben már azonnal elküldtek volna ha agresszív lettem volna vele és emiatt történt a baleset. De nem így volt. Nem szólt senki semmit. Szerintem nem lesz baj, csak aggódok mert nem szeretném ha karácsony előtt munka nélkül maradnék.
Nem volt előtte konfrontáció köztünk, csak megtörtént. Utána folytattuk a munkát és jó hangulatban telt el a műszak. Szóval remélhetőleg csak ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!