Kirúghatnak ezért a munkahelyemről?
Szombaton, ebéd után a konyhában üldögéltem a kanapén újságot olvasva, amikor egy szemtelen légy rászállt az ágyékomra. Az asszony körülöttem foglalatoskodott, mikor odaszóltam neki az újság mögül:
Drágaságom, légy szíves üsd már le nekem itt ezt a legyet. Sajnos az asszony épp tésztát hengerelt, és a sodrófával rácsapott a tökömre.
A sürgősségin az orvos azt mondta, ne aggódjak a műszerem miatt, jó lesz az még preparátumnak. Sírtam a fájdalomtól. A nővérkék is sírtak velem, a nevetéstől. Miután begipszelték a sajgó makkomat, az orvos egy hét betegszabadságra küldött.
Én szóltam a munkáltatónak, hogy ne számítson rám egy hétig, mert kivan a tököm, de nem fogadja el az indokot, és kirúgással fenyeget.
:):):):)
Ez a munkáltatódtól függ.
Ez tényleg megtörtént? Mert elég vicces bocsi. 😂
Szerintem figyelmeztetés az sima, ilyen esetben
#1 - zöld
#2 - zöld
#3 - zöld
#4 - zöld
#5 - ja, az én vagyok
#6 - Az kizárt, hogy ezek után az asszonyt Stanley közelébe engedem, csak majd ha már kivertem a fogait a sodrófával. (A feministák mindjárt meglincselnek.) zöld
#7 - Igen. zöld
Mielőtt valaki ítélkezne hogy nem vagyok százas, hát elárulom, hogy megérek legalább 200 Ft-ot.
A kérdés eredetileg az Emberek kategóriában került kiírásra, de egy zseniális felhasználó jelentette, így a moderátor humorérzékének köszönhetően a helyére került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!