Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki beolttatja magát, mi...

Aki beolttatja magát, mi alapján választja ki, hogy melyik vakcina?

Figyelt kérdés
Tényleg érdekel, mert egy átlagembernek ez nem szakmája, az meg elég könnyelmű dolog lenne, hogy melyiknek hangzik jobban a neve.
2021. nov. 23. 09:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10. Úgy tűnik az angol wikipéda leírásban ez már nincs benne, teljesen más szöveg volt 1 évvel ezelőtt. DARPA, US military bekerül, Karikót és a kezdetei sikertelen kísérleteket + linkeket kivették, meg azokat amiket leírtam. Rákos betegeken és keringés rendellenességekkel küzdő betegeken próbálgatták, de elég komoly mellékhatások miatt leálltak. Karikót meg sem említik ebben a leírásban, nagyon brutál! [link]
2021. nov. 23. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:
37%

Nem akartam volna oltatni, de tulajdonképp kényszer hatására megtettem, most novemberben az elsőt.

A sinopharmot választottam, mert ártalmatlannak tartom. Már rég elterveztem, ha rákényszerítenek, csak sinopharm. Nekem a pfizer, moderna kicsit sem volt szimpatikus, sosem szúrattam volna magamba, mert nem tetszik az mrns technológia.

A kovidtól nem tartok, nem is oltattam 2 évig, nem is kaptam el, pedig ugyanúgy éltem, dolgoztam stb.

2021. nov. 23. 18:36
 13/13 Alex Fly ***** válasza:

Egyszerű: az elérhető vakcinákról elég sok információ elérhető, ezek alapján már lehet szűkíteni. Aztán azt is meg lehet nézni, hogy az adott időben melyik elérhető.

Innentől már egyszerű volt...

2021. nov. 24. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!