Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha a vakcina csak max. fél...

Ha a vakcina csak max. fél évig óv, akkor annyi idő után a mellékhatásai is elmúlnak?

Figyelt kérdés
Pfizerrel vagyok beoltva, július végén kaptam a másodikat. Harmadikat és továbbiakat szerintem nem fogok, mert tapasztalok fura dolgokat. Ezek elmúlhatnak a fél év leteltével?

2021. nov. 21. 15:16
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
29%
A "fura dolgoknak" jó eséllyel semmi közük az oltáshoz, és jó eséllyel nem is fognak maguktól elmúlni. Persze legegyszerűbb mindent az oltásra fogni.
2021. nov. 21. 15:23
 2/36 A kérdező kommentje:
1: Nyilván csak elképesztő véletlen egybeesés, hogy a második oltás megkapása után kezdtem tapasztalni őket.
2021. nov. 21. 15:25
 3/36 anonim ***** válasza:
78%
Mit is pontosan?
2021. nov. 21. 15:26
 4/36 A kérdező kommentje:

3: Többek között fáradékonyabb és aluszékonyabb vagyok. Egy jó példa: az edzőteremben azelőtt fekvenyomáskor símán kiemeltem a súlyt ötvenszer szünet nélkül. Most ugyanannal a súlynál legkésőbb harminc után mindig pihennem kell, van hogy húsz után.

És néha szívszúrást is érzek.

2021. nov. 21. 15:30
 5/36 anonim ***** válasza:
30%
A halált leszámítva igen.
2021. nov. 21. 15:32
 6/36 anonim ***** válasza:
38%
A "mellékhatások" max egy hétig hatnak, utána vagy beképzelés, vagy valami egyéb ok van mögötte.
2021. nov. 21. 15:38
 7/36 anonim ***** válasza:
35%

"Többek között fáradékonyabb és aluszékonyabb vagyok. Egy jó példa: az edzőteremben azelőtt fekvenyomáskor símán kiemeltem a súlyt ötvenszer szünet nélkül. Most ugyanannal a súlynál legkésőbb harminc után mindig pihennem kell, van hogy húsz után.

És néha szívszúrást is érzek."

Ezek tipikus pszichoszomatikus tünetek, semmi közük az oltáshoz.

2021. nov. 21. 15:39
 8/36 A kérdező kommentje:
6: Ez a hivatalos maszlag. De az igazsággal jó eséllyel nem fedik egymást.
2021. nov. 21. 15:41
 9/36 anonim ***** válasza:
51%

Hat emberkiserlet resztvevoje vagy.

A hatalomnak az az erdeke,h gyenges es faradt legyel.

2021. nov. 21. 16:52
 10/36 anonim ***** válasza:
77%
Szomszédom tavasszal kapott Pfizer-t, még neki sem múlt el a fáradékonysága.
2021. nov. 21. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!