Mellékhatásom nem volt, oltási reakció igen, a kettő nem ugyan az.
Másnap kicsit fáradt voltam, de semmi egyéb.
Ismeretségi, rokoni körökben voltak különböző mellékhatások, pl intenzívebb menstruáció, emelkedett vérnyomás.
2021. szept. 27. 16:11
2/17 anonim válasza:
Ezek oltási reakciók,nem mellekhatások. Hasmenést senkitől nem hallottam és valószínűleg csak véletlen lehetett.
Levert és gyenge voltam kb.2-3 napig és másnaptól kb.egy hétig fájt a beadás helyén a karom. Semmi egyéb nem volt.
Pfizert kaptam, 2-t.
3/17 anonim válasza:
Nagyban függ hogy melyik vakcinát kaptad. Engem AstraZenecával oltottak. Délután 3kor kaptam meg, és kb 9 óra körül jöttek a mellékhatások. Lázam felkúszott 39-re, fájtak a végtagjaim, a fejem, minden bajom volt. Másnap reggel jobb volt kicsit, el is mentem dolgozni, de 10 körül haza kellett jönnöm, mert emgint felerősödött minden. Azutáni nap kutya bajom nem volt. Illetve a karom fájt még pár napig.
Második adagom után semmiféle tünetem nem volt.
23/F
4/17 anonim válasza:
Másnap. Éhség, hőemelkedés, levertség.
2021. szept. 27. 16:15
5/17 anonim válasza:
Oltási reakciók jelentkeztek, Pfizert kaptam.
Az első után hőemelkedés aznap délután-este és erős fáradtság, utána aludtam egy hatalmasat és másnapra ez a része el is múlt. Ezek mellett fájt a karom, kb két éjszaka nem tudtam azon az oldalamon aludni. A második után szarabbul voltam, de nem volt hőemelkedésem, másnap is fáradtnak éreztem magam, viszont a karfájás egy nappal kevesebb ideig tartott.
2021. szept. 27. 16:18
6/17 anonim válasza:
Kb. 4-5 nap múlva. Belázasodtam, rettentően fájt a torkom, stb. Sokkal rosszabb volt mint egy influenza. Még most is visszajön néha találomra. Nem akartam magam beoltatni, de kötelező volt, így nem volt más választásom, de egyértelműen bebizonyosodott, hogy jobb lett volna, ha nem oltakozom.
2021. szept. 28. 08:15
7/17 anonim válasza:
A szomszédunk az oltást követő napon meghalt. Előtte tök egészséges volt. De biztos csak véletlen egybeesés.
2021. szept. 28. 08:16
8/17 anonim válasza:
Menstruációs zavar jelentkezett pár nap után. Megjött amikor nem kellett volna. Azóta sincs rendben.
2021. szept. 28. 08:17
9/17 anonim válasza:
Kollegám 2. oltás után láz, magas pulzus (130 felett) végül keringészavarok, tüdőgyulladás. 1 héten belül elment, 53 éves volt. 2 felnőtt gyereke és férje gyászolja, akik azóta nem vették fel a 3. oltást és megfogadták, hogy soha többet egyetlen covid vakcinát sem vesznek fel. AstraZeneca volt a bűnös.
2021. szept. 29. 11:45
10/17 anonim válasza:
nagyon erős menstruáció, de annyira,hogy minden szék tiszta véres lesz,ha ráülök, munkahelyen kínos percek, mikor takargatom a véres alfelem, mert fél órát nem bírok ki éjszakai betéttel/tamponnal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!