COVID oltás után nálatok mennyi idővel jelentkeztek a mellékhatások?
Figyelt kérdés
Milyen mellékhatást tapasztaltatok? Pl hasmenésről és karfájásról hallottam.2021. szept. 27. 16:06
11/17 anonim válasza:
36 napig tartó menstruáció, rögtön az oltást követően. Gyógyszerekkel sem múlt el, csak csökkent az intenzitása. Mivel nagyon sok vért vesztettem, és félő, hogy visszatér, most 3 hónap mesterséges klimaxra vagyok ítélve.
12/17 anonim válasza:
9. voltam, miért pontoztatok le? Talán az oltás örök élet elixír? Ezt kinek ígérték? Mert oltás után simán meg lehet halni. A vírust is el lehet kapni, amitől tüdőgyulladása lehet és 1 hét alatt elviheti. Mi rosszat írtam? Komolyan nem értem...
13/17 anonim válasza:
12/12! Ha egy kutyát megmérgezel, és másnap kimúlik, az is véletlen egybeesés?
14/17 anonim válasza:
Nyilván nem véletlen, én pont ezt mondom, hogy beoltanak valakit, rá majdnem 1 hétre meghal ez nem lehet véletlen.
15/17 anonim válasza:
Ha jól számolok, de ellenőrizze valaki:
Heti kb 2000 ember hal meg (NEM közlekedési balesetben), szóval az hogy meghaljon nálunk valaki 1 héten belül kb 0,02% az esélye.
Eddig ok?
A felhasznált oltóanyag (#1) 10.01-10.07 héten kb 29 000 azaz ennyi embert oltanak, mert egy héten 2x nem oltanak 1 embert.
29 000 emberből kb 6 (5,8) meghalt volna egy héten belül akkor is ha nem oltják, vagyis a heti 2000 halottból 6 oltott a többi meg nem.
forrás:
#1 [link]
16/17 anonim válasza:
#12 Miért pontoztak le? Mert hazudsz. Ilyen egyszerű.
17/17 anonim válasza:
Három oltás két astra egy moderna.
Aznap este hidegrázás(nem kicsit, több réteg ruha alatt remegtem),láz. Másnap kis gyengeség.
Harmadnapra mintha kicserelték volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!