Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Főleg fiatalok Pfizer után...

Főleg fiatalok Pfizer után milyen erősségű volt a karfájdalom nálatok? Illetve lehet borogatni, hogy ezt megelőzzem?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok 2 kínai után fogok 1 pfizert kapni ezért érdeklődön. Kort légyszi írjatok.:)

Köszönöm előre is a válaszokat.:)

2021. nov. 4. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Karfájdalmam nem volt szinte semmi. A másodiknál minimális, de 1 nap múlva elmúlt. Csak 2 hét szívizomgyulladásom volt. Te is fiatal vagy, szóval erre te is készülj fel. (29-en vagyunk az osztályban, 8-unknak volt.)

Csináltattál PCR tesztet amúgy? Biztos vagy benne hogy indokolt nálad a 3. oltás? Mert ha még kellően sok antitested van, akkor inkább árt csak a harmadik. Nem véletlenül nem javasolja egyik vakcinafejlesztő sem a 3. felvételét. Főleg nem 60 éves kor alatt.

2021. nov. 4. 10:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen a kínai után kb semmi nincs
2021. nov. 4. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Én az első után nem nagyon tudtam megemelni a karom, de 1,5 nap alatt elmúlt (hőemelkedésem, fejfájásom meg semmi más nem volt, ami esetleg rontotta volna a közérzetemet).
2021. nov. 4. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Nekem ugyanez volt az oltások felállása. Fiatal vagyok, de nem teljesen egészséges. (A kínai nem is adott elegendő védelmet) Azt vettem észre, hogy az immunrendszerem mindig csak annyira dolgozik, amennyire épphogy kell. Tehát fura, olyan, mintha olykor alulműködne, de mégsincs soha semmi "veszélyesebb" fertőzésem, sőt, a felsőlégútiakon kívül nem is szokott lenni semmi.

Szóval valószínűleg az oltási reakció is ehhez mérhetően alakul.

Meglepően fájt a vállam az oltás után izomlázszerűen, ekkorára nem számítottam és a kínai után nem is így volt.

Viszont csak 1-2 napig, aztán rohamosan javult.

Viszont utána a hónaljam fájt pár napig izomlázszerűen, tippem szerint az ott levő nyirokcsomókban indult be a munka, már amennyit az immunrendszerről tudok.

Szóval számíthatsz vállfájdalomra, de azért nem tart sokáig és túl fogod élni

Egyébként az antitest-tesztet én is javaslom, EGÉSZSÉGES fiataloknál hat a kínai is.

28N

2021. nov. 4. 11:05
 5/8 Baluba válasza:
Első oltás után nyugalmi állapotban feszítő érzés, mozgatásnál enyhe fájdalom, nem tudtam azon az oldalamon aludni. 2 napig tartott, nem nagyon viselt meg. 25F
2021. nov. 4. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
1-es persze bele is haltál volna 2 héte
2021. nov. 4. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Nekem másnap eléggé fájt, ha mozgattam vagy dolgokat emelgettem (pl egy pohár vizet). Miután elmentem fürdeni, kicsit jobb lett, aztán a következő nap már alig éreztem. A második után nem fájt ennyire.
2021. nov. 4. 11:16
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
3 Pfizert kaptam. Az első 2 után enyhe karfájdalmam volt, most a 3.-nál kicsit erősebb, de csak 2 napig tartott.
2021. nov. 4. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!