Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha a vakcina csak max. fél...

Ha a vakcina csak max. fél évig óv, akkor annyi idő után a mellékhatásai is elmúlnak?

Figyelt kérdés
Pfizerrel vagyok beoltva, július végén kaptam a másodikat. Harmadikat és továbbiakat szerintem nem fogok, mert tapasztalok fura dolgokat. Ezek elmúlhatnak a fél év leteltével?

2021. nov. 21. 15:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
41%

"Ez a hivatalos maszlag. De az igazsággal jó eséllyel nem fedik egymást."

Mi értelme itt kérdezősködni, ha előre tudod, hogy csak egy bizonyos választ fogsz elfogadni?...

2021. nov. 21. 17:19
 12/36 anonim ***** válasza:
76%
Van olyan mellékhatása, amely elmúlik vagy legalább is korrigálódik. Van olyan, amely gyógyszeresen kezelhető és van olyan, ami nem fog elmúlni vagy csak nagyon sokára. Illetve legkritikusabb esetben van olyan, ami elmúlik de azzal sajnos az élet is tovaszáll.
2021. nov. 21. 17:43
 13/36 anonim ***** válasza:
30%

Nem a vakcina véd, hanem a saját immunrendszered, az oltás ezt aktivizálja. De minden, amit a szurival kaptál, napok alatt bomlik és ürül a szervezetből, szóval mellékhatást csakis közvetlenül az oltás után tud okozni.

Pl az mRNS féléletideje órákban mérhető. Ha hónapokkal később tapasztalsz fura dolgokat, annak más áll a hátterében.

2021. nov. 21. 17:55
 14/36 A kérdező kommentje:
13: A második oltás után kezdtem el tapasztalni, és még mindig tartanak. Elég fura véletlen lenne.
2021. nov. 21. 17:58
 15/36 anonim ***** válasza:
46%

" A második oltás után kezdtem el tapasztalni, és még mindig tartanak. Elég fura véletlen lenne"

Öcsémnek múltkor megfájdult a háta, es aznap rántottát reggeliztünk. Nyilván a tojásevés mellékhatása a hátfájás, különben elég fura véletlen lenne, ugye?

2021. nov. 21. 18:07
 16/36 A kérdező kommentje:
15: Oltás és rántottaevés finoman szólva nem ugyanaz.
2021. nov. 21. 18:18
 17/36 anonim ***** válasza:
76%

Voltál orvosnál?

A szívizom gyulladásnak amúgy mik a tünetei?

Amúgy egy refluxot és ételintolerancia vizsgálatot is csináltass, szedj vitaminokat.

2021. nov. 21. 18:18
 18/36 anonim ***** válasza:
54%

"Oltás és rántottaevés finoman szólva nem ugyanaz."

Persze hogy nem. Ami ugyanaz az analógiában, az a kauzalitás belemagyarázása szimpla korrelációba.

2021. nov. 21. 18:22
 19/36 anonim ***** válasza:
62%

"Oltás és rántottaevés finoman szólva nem ugyanaz."

Az oltás óta burokban érsz és semmi de semmi sem volt hatással a szervezetedre, onnan tudod, hogy az oltás miatt van?

Az oltás előtt hány éven keresztül nem változott a szervezeted működése semmilyen szempontból még átmenetileg sem?

2021. nov. 21. 18:25
 20/36 A kérdező kommentje:
19: Ha az oltás előtt vagy után 2-3 hónappal kezdtem volna el változást tapasztalni, az nem lenne gyanús. De így, hogy alig egy hétre rá, felettébb az.
2021. nov. 21. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!