Ha a vakcina csak max. fél évig óv, akkor annyi idő után a mellékhatásai is elmúlnak?
"19: Ha az oltás előtt vagy után 2-3 hónappal kezdtem volna el változást tapasztalni, az nem lenne gyanús. De így, hogy alig egy hétre rá, felettébb az."
Igen, értem. De hacsak nem éltél azóta burokban, bármi mástól is lehet.
"De tényleg bakker, amit itt magyaráztok, hogy csak véletlen, kábé olyan, mintha valakit, aki nehéz fizikai munkahelyen az első nap után másnap izomlázat érez, meg akarnátok győzni, hogy biztos nem a munkától érzi, ez csak véletlen egybeesés"
Nem igazán, mivel ezek elég tényszerűen együtt járnak szinte mindenkinél.
Az oltás is mindenkire másképp hat, a vírus is mindenkire másképp hat. Van aki belehalt a vírusba, van aki észre sem vette.
Egy ismerős, az oltás után 2 nappal meghalt, egy másik trombózist kapott. De soknak semmi baja nincs a mai napig.
Ha a mélyen tisztelt hatalom engedné, hogy válasszak, mitől vállalom be az esetleges elpatkolást, akkor nagyon örvendenék neki, de nem engedélyezi, mert kötelező lesz az oltás lassan mindenütt, és másképp lehetetlen lesz élni a mai társadalomban.
Sajat csaladom esetét tapasztalva valoszinu a 2. Pfizered utan elkaptad a koronavirust is es enyhe tunetekkel esetedet nézve eszrevetlenul atment rajtad. Viszont annak a hosszutavu hatasai tarthetnek hetekig honapokig.
Mi is így jartunk nagy valoszinuseggel es veletlen jottunk ra.
Ha pl a 2. Pfizered aprilis majus kornyeken kaptad akkor a gyerekek kozott rengeteg covidos volt de nem teszteltek oket es igy a szulok se tudhattak hogy hmm epp covid megy vegig rajtuk.
Esetunkben az oszzalyban tobben teszteltek utolag a gyerekeiket es az alapján majus vegen az osztaly felenek hianyzasakor es a kohogosrn bejarok nem "csak megfaztak mas virustol, biztos nem covidosak voltak"...
En majusban ekkor kaptam a masodik oltasom es nagyon megviselt, hetekig gyenge, szívfajos, kifullados voltam aztan depresszios, nem tudtam aludni. Nyar vegere tuntek el ezek a panaszok. Gondolhatnam en is hogy u az oltastol, de nem, mert nemreg kaptam a 3.-at, elotte gondosan teszteltem nehogy fertozotten kapjam meg es lam kutya bajom, semmi faradtsag, se szivszuras, se fejfajas se kiffulladas.
Ha fiatal 20-30-as pasi vagy akkor az mrns alapu oltas okozhat szivizomgyulladast mellekhataskent, de ez pihenessel gyorsan gyogyul. Ha meg most is vannak panaszaid, akkor egy sziv uh-ra menj el maganuton es ugy megnyugszol.
A szomoru hir, hogy a koronavirus is szivizomgyulladast okoz es infarktust is (ellentetben a pfizerrel ami infarktust nem okozott m3g )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!