Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki beolttatja magát, mi...

Aki beolttatja magát, mi alapján választja ki, hogy melyik vakcina?

Figyelt kérdés
Tényleg érdekel, mert egy átlagembernek ez nem szakmája, az meg elég könnyelmű dolog lenne, hogy melyiknek hangzik jobban a neve.
2021. nov. 23. 09:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
én pfizert kaptam. a pedagógusokat ezzel oltották, nem gondolkoztam rajta, főleg mivel a kismamák is ezt kapták. babát terveztünk, ezért is megerősített benne hogy jó lesz ez.
2021. nov. 23. 09:09
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Ami elméletileg a legkevésbé káros, én kizárólag a papírok miatt. De van akinek mások a szempontjai.
2021. nov. 23. 09:10
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Hasamra ütöttem.
2021. nov. 23. 09:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Amivel az egészségügyiseket oltották legelőször.
2021. nov. 23. 09:11
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

Nekem Sinopharm van. Az igaz, hogy a legkevesebb antitestet produkálja, viszont ez a fajta egy csökkentett hatású vírust tartalmaz, ami sejtszerűen épül be. Nem mellesleg, a legtöbb variánssal szemben, sokkal nagyobb védettséget ad. 😊

Utána 3. ként lehet választani egy mRNS típusút.

"Kásler Miklós emellett arról is beszélt, hogy szerinte van egy előnye a Sinopharm-oltásnak. Azt mondta: ez nemcsak a tüskefehérje ellen termel ellenanyagokat és biztosít sejtes védelmet hanem mivel az egész vírus, az összes fehérjekomponens benne van az elölt vírusban, ezért „a védettség sokkal, de sokkal több víruskomponens ellen fejlődik ki”.

2021. nov. 23. 09:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem vannak alap betegségeim, amire az orvosok a Pfizert vagy a Modernát ajánlották.

Moderna nem volt, amikor jelentkeztem, pedig azt szerettem volna, szóval lett Pfizer.

2021. nov. 23. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

Sputnik.

1. Úgy vagyok vele, hogy a Pfizert kapják csak a "betegek".

2. Miért vennék fel olyat ami egy fél éves techonlógián alapul, olyan helyett ami hosszú múltra tekint vissza?

Maradt a kínai és az orosz.

Itt már nem igazán tudtam mi alapján választani.

Most elkaptam másodjára a vírust, sokkal enyhébb a lefolyása. Lázam nem is volt, csak kis torokfájás és sok köhögés.

5 hónapja oltottak.

2021. nov. 23. 10:04
 8/13 anonim ***** válasza:
A fél éves technológia, ami már tizen x éve létezik...
2021. nov. 23. 10:08
 9/13 anonim ***** válasza:
40%
8. Elméletben létezik 10 éve, a gyakorlatban 2. Vagyis, inkább azt mondanám ne számítsuk bele azt az idõszakot amikor hullottak az emberek mint a legyek mert olyan sok mellékhatása volt az mrns oltásoknak. Kihátráltak a nagy gyógyszergyárak mert vállalhatatlan volt.
2021. nov. 23. 13:58
 10/13 anonim ***** válasza:
47%

"ne számítsuk bele azt az idõszakot amikor hullottak az emberek mint a legyek mert olyan sok mellékhatása volt az mrns oltásoknak"

Ilyen időszak nem volt, mert most először használják élesben a technológiát. Maximum laboregerek hullottak, de annak nem sok köze van a mostani oltáshoz.

"Kihátráltak a nagy gyógyszergyárak mert vállalhatatlan volt."

Miből hátráltak ki, nem értem? És mi volt vállalhatlan? Honnan szeded ezeket az infokat?

2021. nov. 23. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!