Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyha egy vakcina kifejleszté...

Hogyha egy vakcina kifejlesztése 3 évbe telik,és hogy ez kísérleti fázis,akkor hogy lehet ezeket a Covid vakcinákat forgalmoba hozni?

Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná nekem,mert én már semmit nem értek....

2021. nov. 21. 20:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%
Igen? Csak az állatkísérleteknél korábban az összes elpusztult. Nem azonnal, hanem mikor beteg lett. Ha rossz az infó, akkor nagynevű szakemberek tévednek. Mi az hogy én mondom meg hogy mit adjanak belém? Visszahívtak valakit egy álltalános felülvizsgálatra? Esetleg 2x 3x? Ez mostani hír, vagy állhír? [link]
2021. nov. 23. 19:49
 22/25 anonim ***** válasza:
55%

#21 Ez magyarázza hogy az oltottak miért kapnak el az oltás óta mindenféle betegségeket.

Nagyon sokan számolnak be arról hogy az oltás előtt semmi bajuk nem volt, mióta viszont megkapták az oltást 2-3 hetente mindenféle náthát elkapnak..

2021. nov. 23. 20:05
 23/25 anonim ***** válasza:
35%

"Nagyon sokan számolnak be arról hogy az oltás előtt semmi bajuk nem volt, mióta viszont megkapták az oltást 2-3 hetente mindenféle náthát elkapnak.."

És ez nyilván még véletlen sem abból ered, hogy az oltásuk előtt nyár volt, most meg már bőven benne járunk az őszben. Nem, ha az oltás után beverem a kislábujjam az ágy sarkába, az is az oltás miatt van, mert a Józsi bá szomszédjának a menye ezt olvasta valahol a neten...

2021. nov. 23. 20:09
 24/25 anonim ***** válasza:
57%
#23 Akikről beszélek, javarészt még tavasszal kapták meg az oltást!
2021. nov. 23. 20:18
 25/25 anonim ***** válasza:
64%
Ha figyeled a híreket hány fiatal zenész stb húnyt el, és a család nem nyilatkozik, világszerte. De nekem is van több ismerősöm akinek a lánya azóta össze vissza menstruál, hogy fáradékony, aluszékony stb.. Egy ismerős 2 oltás után kórház, légzés segítő. Azt mondta egy hölgyet bevittek ugyan így és ő hármat kapott. Mindenki tegyen belátása szerinr, és senkinek ne legyen problémája a döntése miatt.
2021. nov. 23. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!