Én úgy tudom, hogy Oroszországban nagyon is jó szakemberek vannak. Azért ne gondoljuk azt, hogy évtizedekkel le vannak maradva. A kisebb városokban, falvakban lehet, hogy elavult náluk az orvostudomány, de valójában ahonnan ezek a vakcinák jönnek, jónak kell lenniük. Azért egy vakcinának ahhoz, hogy forgalomba hozható legyen, nagyon sok ellenőrzésen kell átmennie. Amit az unió átenged, az biztonságos.
2021. márc. 7. 22:27
2/17 anonim válasza:
Mindegy az csak a képviselők minél gyorsabban meggazdagodjanak az oltásbiznisz kapcsán.
2021. márc. 8. 06:37
3/17 Ibw4x válasza:
semmi baj nincs vele, csak a sok hülye embernek a mentalitásával van a baj, hogy oRoSZ aKkOr tUti RosSz.
2021. márc. 8. 09:39
4/17 anonim válasza:
Moszkva a világ egyik legdrágább városa, és rengeteg gazdag milliárdos orosz ember él az országban, gondolom ebből már sikerült kikövetkeztetni, hogy ott is vannak igencsak fejlett részek :), megjegyzem Indiának és Dél-Afrikának is vannak modern részei, ha jól fel szerelt laboratórium van jó szakemberekkel akár ott is kifejleszthették volna a vakcinát.
2021. márc. 8. 21:47
5/17 anonim válasza:
Csak szemellenzős emberek hiszik, hogy csak nyugaton van tudomány.
Ahogy nyugaton sokan azt hiszik, hogy pl. mi is elmaradottak vagyunk.
2021. márc. 8. 22:37
6/17 anonim válasza:
Oroszoknak űrprogramjuk is van, atombombát is sikerült gyártaniuk, szeretnek mindenben benne lenni az élbolyban. Az oroszok közül nagyon sok remek szakember kerül ki. Nem tudom miből gondoltad, hogy a gyógyszeripar nem fejlett náluk? Eleve mérgeznek minden ellenoldalit.
2021. márc. 9. 10:13
7/17 anonim válasza:
Szerinted Oroszországban valami szibériai tanyán kotyvasztják ezt a cuccot?
Legmodernebb laborok,gyárak, kiváló szakemberek vannak...
2021. márc. 9. 12:17
8/17 Mr.Q77 válasza:
Sőt az Oroszok ha hiszed ha nem a (privát) űrversenyben messze elhúztak, mondjuk ehhez az is kellett hogy az USA a challenger katasztrófa után kicsit megtorpant.
A kérdésre visszatérve:
Miért ne lehetne egy világhatalomnak erre alkalmas laborja? Nem is értem a kérdést.
2021. márc. 9. 13:28
9/17 everlight válasza:
Inkább a propaganda és a média ennyire jó,ennyire jól hazudnak.
2021. márc. 9. 23:54
10/17 anonim válasza:
Ja ha te nem hallottál róla, nincs is. A világ legnagyobb országában, amúgy. Ki kéne menned egyszer Moszkvába :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!