Az oroszok, hogy tudtak egy használható covid vakcinát kifejleszteni? Ennyire jó az orosz gyógyszeripar amiről még nem hallottam?
És ne gyertek azzal, hogy ki tudja milyen stb. Mert az osztrákok is keresik: [link]
És lehet kétes hatású, de akkor sem az indiaiak, japánok vagy kanadaiak fejlesztették hanem az oroszok. Mit érdemes tudni az orosz gyógyszeriparról?
Szerinted a nyugat-európaiak tudnának magyar gyógyszercéget mondani?
Vagy bármilyen magyar céget? Akkor nálunk sem fejlett a tudomány?
Vagy tudsz pl. japán gyógyszercéget? Náluk sem eléggé fejlett? Ausztrál cégeket?
Nálunk nyugat-orientáltság dívik. Általánosan elterjedt, hogy csak az lehet jó, ami nyugati. Ám ez nem így van.
Én csak annyit tudok, amit anyum mondott, hogy elvileg a legtöbb oltás amit kisgyerek korban kapunk, az orosz.
Szóval szerintem akkor csak tudnak valamit. Őszintén én ha lehetne, ezzel oltatnám magam, de mivel 18 év alatt vagyok, így annyi választási lehetőségem van, hogy kérem-e a Pfizert, vagy nem kapok semmit. :/
"elvileg a legtöbb oltás amit kisgyerek korban kapunk, az orosz"
Ez fals infó és sokszor letisztázták már, hogy anno hazai cuccokat kapott mindenki a világszinten is elismert és híres magyar gyógyszeripar által. Richter és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!