Covid antitest vizsgálatot nézettem. A 8.8 U/ml érték tudom, h nem jelent elegendő koronavírus elleni ellenanyagot, de kiderül belőle h átestem-e valaha covidon?Szeronegativitás<15,0 szeropozitivitás >15,0
11:
“Három érték van szeronegativitás, szeropozitivitás, itt 15 az értékhatár”
Ez hol három? Tök jó, de akkor erre nem mondtad meg, mi lett a te értéked.
“ A másik ami 8.8 volt annak a mértékegysége az U/ml. Ennek a magyarázata volt a 0.8 alatt és feletti negatív/pozitív értékelés magyarázata.”
Igen, és hol a harmadik érték? Ez is IgG volt? És akkor mit mért az előző?
Zavarosan fogalmazol nagyon. Az lenne a legegyszerűbb, ha bemásolnád az egészet.
“Többen hiú ábrándba eshetnek az antitest méregetéstől, Szlávik elmondta, miért”
„Ugye addig, amíg a tudomány nem bizonyítja be azt, hogy a magas antitestszint megvéd bennünket a betegségtől, addig én nem tudom azt mondani, hogy az emberek viselkedését az antitestszint határozza meg.”
#18 linkelt cikkre reagálva: jézusom.... hol a józan paraszti ész???
Elvileg az az oltás lényege hogy vagy elölt vírust, vagy egy részét mrns kapod meg a vakcinával, így a szervezeted kisebb dózisban találkozik a betegséggel, termel az immunrendszered ellenanyagot, antitestet. Ezért ha találkozol a vírussal valójában, könnyebben átvészeled, hisz felismeri a szervezeted. Ha antitesttel vagy tele akkor is elkaphatod csak nagyon hamar reagál a szervezeted, és nem lesz súlyos lefolyású. Teljesen -oké és érthető. (Ne is bonyolítsuk azzal hogy t sejtes immunitás)
Most az a cikk lényege hogy nem számít a magas antitest szint, csak az a fontos hogy 4-6 havonként legyen oltva a szervezet. Miért is????? Azerthogy folyamatos legyen az antitest a szervezetedben.
Ezt csak én nem értem?
Jézusom, igen csak Te nem érted!
“Szlávik a kórházában pontosan lát olyan embereket, akiknek magas az antiteste, mégis megbetegednek, de vannak olyanok is, akikben nincs antitest, mégsem kapják el a vírust. A kérdés sokkal bonyolultabb ennél….”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!