Beoltassam magam harmadszorra is? (többi lent)
Figyelt kérdés
Jelenleg karanténban vagyok itthon, teljesen tünetmentesen (munkahelyemen hetente van pcr teszt, és így derült ki hogy pozitív). Első 2 oltast elég régen kaptam, nem is volt kérdés hogy beadatom. Nem tudom majd később kérjem - e a harmadikat. Több kollégámnak lettek oltas után elég durva mellékhatások, volt akinek hónapokig tartott. Örülök, hogy nekem nem volt semmi ilyen, ezért nem tudom be merjem-e adatni harmadszorra is, mi van ha most meg okozna valami sz.rt? Beszólásokat nem kérek, csak normális válaszokat, tapasztalatokat.2021. nov. 15. 23:43
1/5 anonim válasza:
Egyszer azt mondta a Rusvai, hogy az a legjobb védelem, ha 2 oltás után elkapja az ember, és könnyű lefutás mellett találkozik az immunrendszer a valódi vírussal.
Persze gondolom, már ezt is változtatták mint mindent folyamatosan.
2/5 anonim válasza:
Az oltást nem azért adatjuk be hogy be legyen adva,hanem hogy védett legyél. Ha most covidos vagy akkor a 5-6 hónapig nagyobb a védettséged mint bármelyik oltással. Utána antitest tesztet csináltatsz és akkor látni fogod, hogy kell-e oltás vagy sem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
2021. nov. 16. 00:44
4/5 anonim válasza:
Ha elkaptad oltás után akkor semmit nem ér.
Ez csak egy biznisz .
5/5 anonim válasza:
Így van!Nem kell részt venni a Business-ben.Ne legyél buta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!