Covid antitest vizsgálatot nézettem. A 8.8 U/ml érték tudom, h nem jelent elegendő koronavírus elleni ellenanyagot, de kiderül belőle h átestem-e valaha covidon?Szeronegativitás<15,0 szeropozitivitás >15,0
5.
Valóban lehet hogy tesztje válogatja. Én erről beszéltem ami IgG szintet néz. Görgess lejjebb ott a táblázat hogy 12 felett nagyon erős a védettség.
Most azt honnan tudjuk milyen vizsgálaton volt a kérdező.. Miért nem nézi meg a kapott eredményét??
A sok oltást ajánlgató menjen át máshova, nem vagyok erre kíváncsi. Mindenki el tudja dönteni mit szeretne beadatni magának, és mit nem.Szóval: <0,8 U/ml Negatív
Jelentése: kisebb, mint 0,8 U/ml
0,8 U/ml érték alatt NEGATÍV a vizsgálat eredménye. Koronavírus elleni ellenanyagot nem detektáltunk a vizsgált mintában. Nekem 0.88 volt és NEGATÍV. Nem hülye vagyok, csak ellentmondást találtam, gondoltam megkérdezem.
>=0,8 Pozitív
Jelentése: nagyobb vagy egyenlő 0,8 U/ml-rel
0,8 U/ml értéken és felette POZITÍV az eredmény. Koronavírus elleni ellenanyagot detektáltunk a vizsgált mintában, amelynek nagyságát egy számérték jelzi a mértékegység előtt.
Hogy lett most 0,8 a határ? Eddig 15 volt. Ezt írtad:
“ Szeronegativitás<15,0 szeropozitivitás >15,0”
Szeropozitív az, akinek van kellő ellenanyaga. Neked nincs. Sajnálom a rossz hírt, de ezt így kell értelmezni. Mi volt a teszted márkája és típusa? Ez adna teljes bizonyosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!