Oltásellenesek szerint jó az, ha a gyenge beteges emberek belehalnak a covidba és akkor a következő generációkban csak a fittek maradnak?
29: teljesen egyetértek, de ilyeneket látok mindkét oldalról.
Első sorban a bizalomvesztéshez az kell, hogy a kormány eljátssza az emberek bizalmát.Utána tudnak a hazudozók érvényesülni.
És nem csak magyar kormány és szakértők.
A német történéseket elég jól látom, és itt is lehetne összeállítaninolyan videót Jens Spahnról meg Lauterbachról, hogy nyilatkozik valamit, 3 hét múlva meg a szöges ellentétjét. (Otthon volt egy ilyen válogatás a Rusvairól, Cecíliánkról, Gulyásumkról.)
Spahn is tavaly ősszel azt mondta, a mostani tudással nemnis kellett volna a tavaszi Lockdown. 4 hét múlva minden le volt zárva. Csaknégyhétre. Ez tartott 4 hónapig.
Merkel azt mondta tavasszal, emelkednek a számok, le kell állítani a teljes ipart csakkéthétre húsvétkor.
Mivel ismerik az ilyen csakennyi-csakannyi kuruzslásokat, itt már felhördült mindenki, nem lett semmi lezárva, és láss csodát, májusra elkezdtek esni a számok, nyitottak a boltok, nem
Kellett már teszt a vendéglátóknál.
Ezután borítékolható, hogy az átlagember elkezd elhinni mindent, ami az ilyen dilettánsokra terhelő.
Egyébként nekem rokonságon belül is volt olyan, hogy mesélték, hogy tavasszal mennyien meghaltak covidban. Olyanok is voltak akiket én is ismertem.
Az ilyen mindig érzékenyen érint. De 2 nap alatt egy nevet sem sikerült kiszedni hogy mégis melyik régi ismerősöm járhatott így.
30 mondjuk azért ez sem normális mellékhatás.
Nekem soha az életben egy oltástól sem volt hasonló sem. A legrosszabb gyerekként - napig fájó váll volt. A legsúlyosabb influenzámban nem voltam olyan rosszul, mint amit te ecsetelsz mellékhatásként. (Pedig akkor volt para, mert hepatitis járvány volt felénk, és a leírt tünetek nagyon hasonlóak voltak).
Én meg emlékeim szerint gyermekkori oltástól is voltam lázas, hánytam, meg végigaludtam a napot. Szezonális influenza ellen nem kértem oltást soha, de tudom hogy van akit az is ledönt a lábáról.
De amúgy nem te vagy véletlenül a 3-as válszoló? :D Mert megválaszolhatnád mire jó hazudni. A megadott válasz kicsit kevés.
“Betegség után nem kaphattam oltást. Ha akartam volna se oltottak volna be. Egyébként nem ez volt a válasz lényege”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!