A szüleim atom-oltásellenesek, de én nagyon be szeretném oltatni magam, mivel jelenleg rengeteg lehetőségtől meg vagyok fosztva. Hogyan győzzem meg őket?
Attól,hogy a gyerekük vagy te még egy önálló,életképes személy vagy.
Jogod van eldönteni,hogy te szeretnéd-e magadnak beadatni az oltást vagy sem.
Semmi közük hozzá,kérj egy időpontot,oltasd be magad és nem kell villogni vele,hogy nézd ide kaptam a szurit apuci..
Ameddig te gyerekként viselkedsz és mindent megkérdezel,mindenről hajlandó vagy vitatkozni és nem egyszerűen kijelented,hogy már pedig te teszed azt amit jónak látsz addig gyerekként is fognak kezelni akinek meg lehet és meg kell mondani,hogy mit tegyen.
be szeretném oltatni magam, mivel jelenleg rengeteg lehetőségtől meg vagyok fosztva.
Tehát te is oltásellenes vagy...
Szörnyű érzés lehet, hogy az apukád ennyire félt téged... Ha beoltatod magad és épp nincs szerencséd, akkor hiába lesznek meg a lehetőségeid, amiktől most meg vagy fosztva, ha nem tudsz majd élni velük.
Itt van ez a fiatal sportoló srác, ő is utazni szeretett volna meg menni mindenfelé, ehelyett kardiológushoz jár és egyszerű mindennapi tevékenységeket sem tud normálisan végezni, nemhogy sportolni:
https://www.youtube.com/watch?v=H7inaTiDKaU
Ő pedig már nem megy sehova, szegény:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!