Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A szüleim atom-oltásellenesek,...

A szüleim atom-oltásellenesek, de én nagyon be szeretném oltatni magam, mivel jelenleg rengeteg lehetőségtől meg vagyok fosztva. Hogyan győzzem meg őket?

Figyelt kérdés
Mindent megpróbáltam. Minden este órákat veszekszem apukámmal, de egyszerűen lehetetlen kirántani őt abból a megrögzött álláspontjából. Utálom, hogy úgy beszél, mint az összes társa, aki facebookon lett ledoktorált virológus. Nem értem, mi akkora dolog egy rohadt oltásban. Mostmár tényleg mindenki (beleértve 16 éves kortársaikat) be van oltva, megmozdulni sem lehet zöldigazolvány nélkül, de attól be nem adnák a derekukat az életük árán sem…

#oltás #vakcina #oltásellenes #COVID #oltásellenes szülő
2021. nov. 1. 01:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

Nyugi hamarosan kapsz oltást te is, mert anyádék munkanélküliek lesznek a fene nagy demokráciában, és nem döntehtik el akarják-e vagy sem.

Gusztustalan ami itt meg, csak teszem fel a kérdést, miért is kell ennyire erőltetni ezt és nem elég aki magától akarja beoltani magát?

Érdekes, hogy már erre fanyarodik az állam, és apád ettől akar megóvni, még ha te unatkozol is...

2021. nov. 2. 18:22
 12/14 anonim ***** válasza:
44%

Micsoda primitív gondolkodás 😂 nem meggyőződésből oltod be magad, azért mert hiszel abban hogy az oltás megvéd, hanem azért hogy mehess rongyot rázni.

Ez igen...

Hogy mi olyan nagy dolog egy oltásban? Látszik hogy még gyerek vagy, a gondolkodásmódod is az. Az oltás egy olyan szer, amiről gyakorlatilag semmit nem tudsz. Nem ismerjük sem a hosszú távú mellékhatásait, kockázatait, sem a készítmény pontos hatását az emberi szervezetre. Még kísérleti stádiumban van. És lesz, még pár évig biztos. Ezért olyan nagy dolog, hogy beadás egy szert amiről semmit nem tudsz. A propaganda, az állam pedig a csapból is ezt folytatja, nyomja le az emberek torkán erőszakkal. Ezért olyan visszataszító ez.

2021. nov. 2. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
94%

A baj ott kezdodik hogy te sem a covidtol felsz, hanem azert akarsz oltatni mert csak igy mehetsz kozossegbe.

Az egesz rendszer erre epul. A legtobben nem is azert kerik az oltast mert tenyleg kell nekik, hanem mert ha nincsenek oltva akkor nem mehetnek lagziba, etterembe, kocsmaba, stb.

2021. nov. 4. 02:01
 14/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha majd megdöglesz tőle nem fogod akarni az oltást, nem lesz lehetőséged se visszavonni. Ennyi észt...
2021. nov. 13. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!