Oltásellenesek szerint jó az, ha a gyenge beteges emberek belehalnak a covidba és akkor a következő generációkban csak a fittek maradnak?
#10: Még ekkora kamut! :D
"6 hónapra kaptam védettségit, így nem kellett magam beoltatni a munka miatt."
Kár, hogy a közegészségügyben az oltás a védettségi kártyától függetlenül kötelező. ;)
9-10
Végre értelmes emberek is válaszoltak, akik látják és elismerik, hogy itt emberek fejjel mennek a falnak, kvázi a rettegés vezérli őket egy olyan betegség miatt, aminek túléli esélye 99.98%. Ez azért jó arány, szemben a feketehimlővel vagy madárinfluenzával, amikben nagy eséllyel ott pusztul el az ember.
Én is tapasztalom ismeretségi körben, hogy komoly mellékhatásokat észlelnek a beoltottak, kórházba is kerülnek 2-3 oltás után és nem mind covid, hanem más egyszerű vírussal nem bír el a szervezetük!! Akkor az oltás csak bekavar valamit ha egy másfajta eddig megszokott vírusra így reagál, hogy 2-3 hétig fekszik valaki kórházban és megveregetik a vállát, hogy nyugi nem covid, de mégis halálán van. Akkor?
2 ember halt meg ismeretségemben oltás után trombózis, agyembólia, tüdőembólia kapcsán.
Én is átestem márciusban és most szeptemberben is, a márciusi lájtos volt, most viszont 3 napig szárazon köhögtem 1 nap moslékul voltam. De semmi utóhatása. Ellenben a vakcina ki tudja mit okozna. Oltásellenes én sem vagyok a gyerekem eddig minden kötelezőt megkapott, de covid elleni vakcinát NEM FOGUNK bevállalni.
Kedves 3-as. Nagy túrót dolgozol te kórházban. Nem a védettséget kellett igazolni, hanem az oltottságot. Aki nem oltatott, annak megszűnt az egészségügyi szolgálati jogviszonya legkésőbb októberben.
Üdv: egy igazi kórházi dolgozó (2 védettségi kártyával).
Mert ebben a formában egy páros ujjú patásság. Mint az ábra mutatja, senki sem oltásellenes, csak a covid propagandát nem veszi be a gyomruk.
És még nagy eséllyel legelvetemültebb tagadók sem tartják jónak, ha valaki eldobják a kanalat.
Viszont tényleg lassan olyan degenerált lesz a társadalom, hogy az önálló gondolkodás megáll abban, hogy képesek elismételni, amit a téve a szájukba rág, a problémamegoldó képesség meg nulla. Lassan jön az, hogy évi 3-4 oltás nélkül életképtelenek lesznek az emberek, már csak egy lépés választ el attól, hogy csak mesterségesen lehessen szaporodni, mint egyes túltenyésztett kutyafajtáknál.
"Nem az oltásellenesek nem fasiszták. Az, hogy minden irónia nélkül használom a degenerált kifejezést ne zavarjon senkit. A "Nem vagyok náci" pólóm rengeteg kérdést vet fel, amit eleve megválaszol a pólóm."
Kedves Kérdező! A gyenge, beteges emberek, nem az általad oltásellenesnek nevezett emberek miatt halnak meg, hanem az orvosi ellátatlanság miatt.
Én, eddigi életemben a gyerekkori betegségeket leszámítva,kétszer voltam nagyon beteg. Egyszer a 90-es évek végén, majd 2018 januárjában. Mind a két alkalommal 40 fokos láz, fulladásos köhögés. És tudod mi történt? Elmentem az orvoshoz, aki megvizsgált.
Lassan 2 éve mi folyik? Ha szerencséd van, akkor sikerül telefonon értekezni az orvossal, ha nincs szerencséd akkor így jártál. Ha mindenki megfelelő orvosi ellátásban részesülne, időben meg tudnák állapítani a kezdődő tüdőgyulladást, csak páran kerültek volna kórházba.
Az egyik ismerősömmel sem foglalkozott a házi orvosa. Telefonon tudott csak kommunikálni vele, akkor is csak annyit mondott neki a doki, hogy pihenjen. Többször hívta, hogy egyre rosszabbul van. Amikor már majdnem megfulladt, akkor hívta ki a nővére a mentőket.
Nos, szerinted ez az ideális eljárás egy állítólagos járvány esetén? Magukra hagyni a betegeket, lesz ami lesz alapon?
#17 "covid propaganda"
Ez alatt mit értesz? Sok a politikailag motivált propaganda a hírekben, de azért a covid miatti súlyosan betegek és halottak számáról csaknem hazudnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!