Koronavírus tünet?
csütörtökön kijött rajtam a hidegrázás, ami sokáig nem akart múlni, napközbeni pár órás alvás segített kicsit. Ma is rámjön néha.
Pénteken oltás nélkül (korábbi negatív érvényes PCR teszt ellenében látogathattam) mentem fogorvoshoz, ahol most a gyorsteszt pozitívat mutatott.
Hidegrázással furcsa érzésem van, mintha a sok ruha rajtam kaparná és felszántaná a bőrömet, ma kezdett fájni a fejem.
Az egész család otthon van most, biztos ami biztos, hétfőn tervezek a háziorvosomhoz menni.
Koronavírus lehet? A többi oltott/védett nem mutatott tüneteket seholse, de ugyanúgy fertőzhet, valószínű, hogy azt kaptam el?
Covid !!! sokan vagyunk most benne! 2 oltasom van igaz nyáron oltottak de elkaptam! Most kutya bajom liveba a szaglast! 1napig volt láz hidegrazas de szombat óta semmilyen szagot nem érzek se ízeket!
Reméljük túl leszünk rajta! Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!