Most hirtelen miért tulajdonítja minden beoltott az oltási tüneteket a vakcinának?
Nyilvánvalónak vannak az oltásoknak mellékhatásaik. Láz, izomláz, bágyadtság, fáradtság, hőemelkedés, bőrpír. Én is megkaptam a Pfizert, fájt a karom, meg barom fáradt voltam, 3 nap alatt elmúlt.
Beléptem néhány csoportba, ahol viszont nagyon durva tünetekről olvastam. Biztos, hogy ezt az oltás váltotta ki, nem lehet, hogy az illetőnek alapból volt ezer másik problémája?
P.S Legtöbb egészséges ismerősömet is (20-30-as korosztály, illetve szüleim 50-60) is be lettek oltva, és nem volt semmi komolyabb tünetük. Ellenben az oltatlanokkal, akik akár lélegeztetőgépre is kerültek.
2
Basszus, az én nagyanyámat is tegnap vitték be 250-es vérnyomással a kórházba, pedig csak regisztrált az oltásra! Elképesztő, hogy miket meg nem tesznek az emberekkel...
#5: mert a covid után is ugyan ez van.
Minden későbbi tünet az immunreakció következménye.
Márpedig ha az oltás használ, akkor van rá immunvalasz, és embere valogatja kinél mit okoz.
Én biztos vagyok benne, hogy a #2-es válaszoló Anyukájának alapból nem 120/80-as a vérnyomása oltatlanként sem...
Most azt kell végiggondolnia, hogy oltással 200, de lehet coviddal 250 is lehetett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!