Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van itt olyan, aki csak úgy...

Van itt olyan, aki csak úgy odament egy oltópontra, és beoltották?

Figyelt kérdés
Mivel esélytelennek tartom most a Pfizert de tudok olyanról aki odament és szerencséje volt, így a tervem az, hogy reggel bemegyek pár kórházba, megnézem, miből van választék. skan fel se vezik a telefont egyébként.

2021. máj. 5. 18:39
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..

Én vagyok itt a 20-as válaszoló.

Röviden : Engem úgy oltottak be Pfizer-el, hogy eredendően kínai oltásra regisztráltam, azért is mentem oda, csak kavarodás történt, elnéztem a helyet, így nyilván lekéstem az időpontomat, így sorbanállásra akartam beiratkozni - a kavarodásra "hivatkozva".

Az irányítóknak meg olyan kedve volt átküldtek a Pfizer-re várakozókhoz.

2021. máj. 5. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

*beiratkozni -> mármint bekerülni, beoltatni magam.

>.<

Néha sikerül hülye kifejezéseket legépeljek... Na mindegy...

2021. máj. 5. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Mi oltópontra mentünk, délelőtt egy ismerős elment megkérdezni mivel oltanak és meddig vannak nyitva.

Egy órával zárás előtt mentünk, álltak már előttünk vagy 10-en,akik szintén nem időpontra mentek, csak megmaradt vakcina miatt.

Még utánunk is jöttek vagy 20-an.

A megmaradt vakcinákat sorban megkaptuk, csak az utolsó 2-3 embernek nem jutott a sorban. A többi mind megkapta.

Teljesen profi volt a szervezés, úgy tűnt, hogy ez teljesen mindennapi szitu ott, nem néztek ki vagy küldtek el a fenébe.

Modernat kaptunk.

2021. máj. 5. 19:03
 4/10 Tepfal ***** válasza:
59%
Én Astrát kaptam hasonló körülmények között, ismerősöktől kaptam fülest, hogy maradni fog, odamentem, megkaptam bármiféle ellenőrzés nélkül. Pfizerrel nem tartom ezt fairnek, sok embernek másmilyen eü. okokból nem jó, előlük elvenni szerintem genyóság, ha nincs rá alapos okod.
2021. máj. 5. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha bármi jó, nem kell sakkozgazni ilyesmivel. Kínai rá, astrára, illetve szputnyikra már lehet időpontot foglalni.
2021. máj. 5. 19:30
 6/10 Tepfal ***** válasza:
100%
#5-össel egyetértek amúgy, nekem ez még a mostani őrület előtt, kb. 3 hete volt.
2021. máj. 5. 23:50
 7/10 A kérdező kommentje:
10 oltoponton voltam. Ez valami vicc. Idopont nelkul be se mehetunk. Kerdem en, honnan kene Pfizerra vagy Modernara idopontotbszereznem, ha a haziorvos "nem tud" oltopontra kuldeni?
2021. máj. 6. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Vagy simán lehet hogy nem akar ezzel “szarakodni”. Más háziorvos segít intézni időpontot oltopontra, pedig csak meggyőződésből kérik azt, nem feltétlen eü okokból.

Személy szerint én is láttam mennyien kaptak múlt heten időpont nélkül, figyeltem a Megmaradt vakcina csoportot face-en.

2021. máj. 6. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A háziorvosok is kapnak folyamatosan valamennyi Pfizer és Moderna-t, engem pl. a következő napokban fog a háziorvos oltani Modernával. Hívd fel minden héten, érdeklődj kap-e vakcinát, egyszer csak ráun.
2021. máj. 6. 22:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezt csinálom minden nap, kicsit már elege is van. xD Nem csoda, hisz hatalmas teher van rajtuk, és nem minden rendelő kap Pfizert.
2021. máj. 6. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!