Van itt olyan, aki csak úgy odament egy oltópontra, és beoltották?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Én vagyok itt a 20-as válaszoló.
Röviden : Engem úgy oltottak be Pfizer-el, hogy eredendően kínai oltásra regisztráltam, azért is mentem oda, csak kavarodás történt, elnéztem a helyet, így nyilván lekéstem az időpontomat, így sorbanállásra akartam beiratkozni - a kavarodásra "hivatkozva".
Az irányítóknak meg olyan kedve volt átküldtek a Pfizer-re várakozókhoz.
*beiratkozni -> mármint bekerülni, beoltatni magam.
>.<
Néha sikerül hülye kifejezéseket legépeljek... Na mindegy...
Mi oltópontra mentünk, délelőtt egy ismerős elment megkérdezni mivel oltanak és meddig vannak nyitva.
Egy órával zárás előtt mentünk, álltak már előttünk vagy 10-en,akik szintén nem időpontra mentek, csak megmaradt vakcina miatt.
Még utánunk is jöttek vagy 20-an.
A megmaradt vakcinákat sorban megkaptuk, csak az utolsó 2-3 embernek nem jutott a sorban. A többi mind megkapta.
Teljesen profi volt a szervezés, úgy tűnt, hogy ez teljesen mindennapi szitu ott, nem néztek ki vagy küldtek el a fenébe.
Modernat kaptunk.
Vagy simán lehet hogy nem akar ezzel “szarakodni”. Más háziorvos segít intézni időpontot oltopontra, pedig csak meggyőződésből kérik azt, nem feltétlen eü okokból.
Személy szerint én is láttam mennyien kaptak múlt heten időpont nélkül, figyeltem a Megmaradt vakcina csoportot face-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!