Covidosok! Nektek mennyi ideig tartott az íz és szagérzékelés elvesztése?
Figyelt kérdés
Jelenleg benne vagyok,5.napja nem érzek ízeket/illatokat,ennek következtében folyton eszek,mert az ízek hiánya miatt nem érzékelem a jóllakottságot.
Már nagyon unom....
Nektek meddig tartott?
2021. okt. 19. 13:58
2/52 anonim válasza:
5 hónap mire visszatért a szaglásom. Fokozatosan egyre jobb lett.
3/52 anonim válasza:
Nekem két hónap volt, lányom tanára most tart a 8. hónapban, időnként előfordul, hogy van ilyen "mintha valamit éreznék" dolog, de az sem hasonlít arra, amire emlékszik az adott étel kapcsán, mint íz.
4/52 anonim válasza:
Március óta még most sem volt 100%, elvileg megint pozitív vagyok. Most kicsit visszaesett.
5/52 A kérdező kommentje:
Az 1 hét még oké lenne...édesanyámnak is annyi volt,de már én is hallottam több hónapos sztorikról is,remélem azért az a ritkább eset 😕
2021. okt. 19. 14:11
6/52 anonim válasza:
Ismerősöm 1 éve volt covidos, visszajött a szaglása pár hónap után, de nem rendesen. Szóval még most sem olyan, mint amilyen régen volt.
7/52 anonim válasza:
Nekem egy hét volt. A lányomnak két hét, aztán kb két hónappal később fantomszaglása lett, ami két hónap után kezdett enyhülni, és újabb hat hónap volt, mire már csak egy-két illatnál érezte. Azóta újabb két hónap eltelt, de még mindig nem múlt el teljesen.
8/52 A kérdező kommentje:
Hát akkor bármi előfordulhat...
Szerencsére anyukámnak 1 hét után visszatért a szaglása,azóta is minden oké,aug.óta
Bízom benne,hogy ugyanilyen simán megúszom.
2021. okt. 19. 14:21
9/52 anonim válasza:
Azt nem értem ki az az értelmes ember aki személyes tapasztalatokat lepontoz? Mert te jobban tudod mi volt velem?
10/52 anonim válasza:
nekem 1 hétig egyáltalán nem volt szaglásom, fokozatosan jött vissza olyan 1 hónap alatt, még pár hetig fantomszagot is éreztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!