Covidosok! Nektek mennyi ideig tartott az íz és szagérzékelés elvesztése?
Jelenleg benne vagyok,5.napja nem érzek ízeket/illatokat,ennek következtében folyton eszek,mert az ízek hiánya miatt nem érzékelem a jóllakottságot.
Már nagyon unom....
Nektek meddig tartott?
7.napom...még mindig nincs szaglàs/ìzlelés,max.annyi,hogy az eukaliptuszos orrkenőcsömet,és a Sanytol légrissítőt érzem egy pillanatra használatkor.Egyéb más sajna még nincs.
Pedig holnap főznöm kellene már 😥
Ez rosszabb bármilyen náthánál...
Más tünetem nincs is,teljesen jól vagyok,de ez...😣😕
2020 októberben kaptam el.
Azóta nincs szagglásom, se ízérzékem. Teljesen mindegy mit eszek. Eszek, mert kell.
Random szaggok sincsennek, egyszerűen semmi.
85 kg voltam akkor. Most 55 vagyok.
"folyton eszek,mert az ízek hiánya miatt nem érzékelem a jóllakottságot"
Ez fura, én inkább olyasmit hallottam, hogy aki nem érzékeli az ízeket, annak nincs jó étvágya...
"hagyma pucolása közben egyáltalán nem könnyeztem"
:D
Ez is tök érdekes egyébként. Attól, hogy nem érzi valaki a szagát, még könnyezhetne tőle...
Ezek szerint akkor íz- és szaglásvesztéskor a könnygáztól is vidáman lehet tovább tüntetni, nem működik a tömegoszlatás?...
9.napom.Részben érzek illatokat/ízeket részben nem.
De leginkább a szaglásom javult jobban.
Furcsa mód a férjem cigifüstjét,az én e-cigimet,és a párologtatómból kijövő mentolos gőzt érzem.
A lilahagyma illatát nem,de a kifliét igen...pedig a hagyma jóval erősebb.
Mandarinos légfrissítőt nem,Sanytol légfissítőt igen.
Kutyám bundájának illatát nem,fűszerek illatát nem,illatosított wc papírt igen.
Bízom benne,hogy holnaptól ez megint egyel jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!