Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covidosok! Nektek mennyi...

Covidosok! Nektek mennyi ideig tartott az íz és szagérzékelés elvesztése?

Figyelt kérdés

Jelenleg benne vagyok,5.napja nem érzek ízeket/illatokat,ennek következtében folyton eszek,mert az ízek hiánya miatt nem érzékelem a jóllakottságot.

Már nagyon unom....

Nektek meddig tartott?

#tünet #koronavírus #COVID #Ízlelés szaglás
2021. okt. 19. 13:58
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

7.napom...még mindig nincs szaglàs/ìzlelés,max.annyi,hogy az eukaliptuszos orrkenőcsömet,és a Sanytol légrissítőt érzem egy pillanatra használatkor.Egyéb más sajna még nincs.

Pedig holnap főznöm kellene már 😥

2021. okt. 21. 10:56
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más, nekem meg egyik havernak, random előjönnek a semmiből szagok. Konkrétan sétálok be hozzájuk és benzin szagot érzek, pedig nem volt a közelben benzin. Meg néha érzek illetve érzünk, mert más is tapasztalt fura mellékízeket az ételekben. Tehát érdekes dolog ez, konkrétan néha érzek elég jól ízeket szagokat, aztán a múltkor pont borkóstolón voltam, és ugyebár nyilván akkor be volt tompulva, mivel alig éreztem különbségeket…eléggé frusztráló jelenség
2021. okt. 21. 16:51
 23/52 A kérdező kommentje:

Ez rosszabb bármilyen náthánál...

Más tünetem nincs is,teljesen jól vagyok,de ez...😣😕

2021. okt. 21. 17:56
 24/52 anonim ***** válasza:
92%

2020 októberben kaptam el.

Azóta nincs szagglásom, se ízérzékem. Teljesen mindegy mit eszek. Eszek, mert kell.

Random szaggok sincsennek, egyszerűen semmi.

85 kg voltam akkor. Most 55 vagyok.

2021. okt. 21. 22:19
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

"folyton eszek,mert az ízek hiánya miatt nem érzékelem a jóllakottságot"

Ez fura, én inkább olyasmit hallottam, hogy aki nem érzékeli az ízeket, annak nincs jó étvágya...

2021. okt. 21. 22:22
 26/52 anonim ***** válasza:
#25 amikor én nrm éreztem az ízeket, én is furcsa módon többet ettem. Nem tudtam élvezni az egyébként finom ételeket, így nem éreztem magam jóllakottnak.
2021. okt. 22. 10:04
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetlen előnye volt az íz- és szaglásvesztésnek: hagyma pucolása közben egyáltalán nem könnyeztem.
2021. okt. 22. 10:06
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

"hagyma pucolása közben egyáltalán nem könnyeztem"

:D

Ez is tök érdekes egyébként. Attól, hogy nem érzi valaki a szagát, még könnyezhetne tőle...

Ezek szerint akkor íz- és szaglásvesztéskor a könnygáztól is vidáman lehet tovább tüntetni, nem működik a tömegoszlatás?...

2021. okt. 22. 12:15
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, én sem értem, ez mitől volt, és eddig akit kérdeztem, szintén nem tudott rá választ. Pedig rendes könnyezős hagyma volt mindig az áldozat, a gyerekek sírva menekültek, amikor én vígan pucoltam a hagymát. Mondjuk akkork is ők szóltak, amikor füstölt már a sütőbe tett kaja, ez annyira nem volt vicces (max. így visszagondolva).
2021. okt. 22. 12:42
 30/52 A kérdező kommentje:

9.napom.Részben érzek illatokat/ízeket részben nem.

De leginkább a szaglásom javult jobban.

Furcsa mód a férjem cigifüstjét,az én e-cigimet,és a párologtatómból kijövő mentolos gőzt érzem.

A lilahagyma illatát nem,de a kifliét igen...pedig a hagyma jóval erősebb.

Mandarinos légfrissítőt nem,Sanytol légfissítőt igen.

Kutyám bundájának illatát nem,fűszerek illatát nem,illatosított wc papírt igen.

Bízom benne,hogy holnaptól ez megint egyel jobb lesz :)

2021. okt. 23. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!