8. Napom az orrom kezd tisztulni és tegnap is orr fújás után éreztem 1 percre Mindent! Aztán ma is nagyon halványan egy kis ideig! Remélhetőleg már napról napra jobb lesz :) Általában 7-14 nap szokott lenni! A húgomnak 4 nap volt ő szerencsés! Kitartást mindenkinek! Jobbulast!
2021. nov. 20. 23:02
43/52 anonim válasza:
Na mizu azóta, kérdező?
2021. dec. 7. 08:42
44/52 A kérdező kommentje:
43,köszi az érdeklődést,sajnos azóta se 100%-os az ízlelésem/szaglásom,de már sokkal jobb.Kb.70 %-ra tehető.
Viszont amikor alkoholt iszok,akkor megint elmegy olyan 40%-ra,és még rosszul is vagyok,tehát jobb,ha nem iszok,és akkor egészen rendben vagyok.
2021. dec. 7. 18:55
45/52 anonim válasza:
#43as vagyok. Én is ebben szenvedek. Nekem se tért vissza az eredti szaglás, izleles
2021. dec. 8. 23:40
46/52 A kérdező kommentje:
Épp ma mesélte anyum,hogy egy ismerősének most kezd visszatérni a szaglása/ízlelése Covid után 1 évre...
Szóval lehet,hogy mi is kb.így járunk 😏
2021. dec. 28. 21:53
47/52 anonim válasza:
Október 20.a körül voltam covidos. Akkor az ízlelésem és a szaglásom tortál elment. 2 hét múlva jött vissza kb. Viszont most december óta kezdődött, ami a mai napra már minden étkezésesmnél feltűnik, hogy eleinte az étel első falatjainál undorító ízt érzek, amit nem is tudom mihez kéne hasonlítanom.De annyira kiteljesedett ez, hogy bármelyik falatnál már érzem. Próbálok hozzászokni és beletörődni, de egyszerűen elveszi az étvágyamat. ://
2022. jan. 4. 09:24
48/52 anonim válasza:
Tavaly októberben estem át rajta. Fantom szag a benzinre testszagokra tojásra.(erre a háromra kb ugyanazt érzem) Döghús szag a húsokra és Fura íz. Abszolút nem érzem az ételek zamatát nincs most számomra finom étel már hónapok óta. Viszont a zöldségeknek meg a tejnek sokkal jobb íze lett mint előtte. A savanyút meg az édeset szerintem ugyanúgy érzem mint előtte még talán jobban is. Már több mint fél év eltelt azóta de nagyon unom már hogy nem tudok egy jót enni. Mikor sül wgy jó fokhagymás hús és semmit nem érzek belőle hogy milyen az illata vagy milyen jó íze van az elég bosszantó tud lenni.
2022. ápr. 17. 17:19
49/52 anonim válasza:
#24 Vagyok.
Mai napig semmi azaz már máafél éve.
Se íz, se szaglásom nincs.
Kezdem elfogadni, hogy ez már így marad...
2022. ápr. 17. 19:34
50/52 anonim válasza:
#48-as vagyok. Létezik olyan hogy ez így marad örökre nekünk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!