Koronavírus. Íz és szagérzékelés elvesztését, hogy kell elképzelni?
Mit érez olyankor az ember? Semmit vagy mindennek egyen íze lesz?
Olyan, amit így általában érzel (mert, ha a szádra összpontosítasz akkor szerintem van egy ilyen alap nyál íz) lesz vagy egy teljesen új tapasztalás, olyan amit még az ember alapból sohasem érzett?
Egyik napról a másikra jelentkezett, illetve orrdugulás nem kísérte. Semmi más tünetem nem volt ezen kívül, csak az,hogy 2 napig kapart a torkom és néha megfájdult a fejem ,de ennyi.
Én semmit nem éreztem, se a halvány/gyenge, se az erősebb dolgokat, mint parfüm, kézfertőtlenítő, füst,stb. Az erősebb alapízzel rendelkező dolgok persze előjöttek,pl csokinál az édes íz,vagy a citromnál a savanyú,de azon túl aromákat,zamatot egyáltalán nem tapasztaltam.
Szintén benne voltam.
Szaglásom még messue nem tökéletes. (13 Nap után)
Annyira semmit nem érez az ember, hogy elgondolkodtam vegyek e egy surstörminget. Most nyugodtan ehettem volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!