Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Koronavírus. Íz és szagérzékel...

Koronavírus. Íz és szagérzékelés elvesztését, hogy kell elképzelni?

Figyelt kérdés

Mit érez olyankor az ember? Semmit vagy mindennek egyen íze lesz?

Olyan, amit így általában érzel (mert, ha a szádra összpontosítasz akkor szerintem van egy ilyen alap nyál íz) lesz vagy egy teljesen új tapasztalás, olyan amit még az ember alapból sohasem érzett?

2020. nov. 2. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit érez olyankor az ember? Semmit!
2020. nov. 2. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt már párszor erős nátha után, semmilyen ízt nem éreztem és szagokat sem, füstölőbe beleszagoltam aminek igazán erős szaga van, de semmi. Iszonyat rossz.
2020. nov. 2. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Én pont benne vagyok Ez nem olyan mint amikor be van dugulva az orrom Most nincs se bedugulva sem taknyos nem vagyok és semmi ízt és szagot sem érzek Nem tudok egy jót enni majd 2 hete
2020. nov. 2. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Furcsa. Nekem minden megfázásnál elmegy és nagyon fura mikor szagolnál valamit aminek tudod hogy brutál erős szaga van pl egy füdtölő amit fentebb írt valaki vagy légfrissítő vagy ilyesmi és semmit nem érzel belőle még halványan se.
2020. nov. 2. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Viszont bátran lehet enni erős paprikát a döglött halak mellett.
2020. nov. 2. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyik napról a másikra jelentkezett, illetve orrdugulás nem kísérte. Semmi más tünetem nem volt ezen kívül, csak az,hogy 2 napig kapart a torkom és néha megfájdult a fejem ,de ennyi.

Én semmit nem éreztem, se a halvány/gyenge, se az erősebb dolgokat, mint parfüm, kézfertőtlenítő, füst,stb. Az erősebb alapízzel rendelkező dolgok persze előjöttek,pl csokinál az édes íz,vagy a citromnál a savanyú,de azon túl aromákat,zamatot egyáltalán nem tapasztaltam.

2020. nov. 4. 01:18
 7/7 anonim válasza:

Szintén benne voltam.

Szaglásom még messue nem tökéletes. (13 Nap után)

Annyira semmit nem érez az ember, hogy elgondolkodtam vegyek e egy surstörminget. Most nyugodtan ehettem volna :)

2020. nov. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!